Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çok saol last.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben şuanda pes5'i indiriyorum! Sizlerin yorumlarını okuduktan sonra bunu indirme kararını verdim! çünkü gerçekten fifa2006'yı ben çok beğenmiştim! Çünkü ea baktı oyun elden gidiyor pes onu alt ediyo bunlarda kimmiş biz her zamanki gibi en iyisi yaparız dedi ve bence öyle! ama demin de dediğim gibi şuanda indiriyorum pes5'i! ama gerçekten fifa2006'yı denemeniziöneririm arkadasşlar! çok güzel yapmış ea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konami gerçekçiliği biraz fazla kaçırmış bu sefer. Bu eglence faktöründen biraz almış götürmüş gibi :). Gol aticam diye 45 takla atip rakip bi karambol golüyle öne gecince telafisi inanılmaz zor oluyor. Oyun inanilmaz cok duruyor standart preslerde bile sürekli faul çaliyor hakem. Ben henüz ümidimi yitirmedim, cok oynama firsatim olmadi belki zamanla alişinca bununda fanatiği olabilirim ama inanınki konamiye güvenmesem oyunu coktan rafa kaldirmiştim.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 biraz yapay zekaya katkı gerekiyor, biraz ikili mucadele hassasiyeti fazla kaçmış onun dısında zaten harika bi oyun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oyun muhteşem ya, saatlerce oynadım. Faul olayını trainer'ı kullanarak hakemi değiştirip hallediyorsunuz. Oyun muhteşem direk. Fifa06'da gelişmiş ama PES5 gibi olamaz kesinlikle.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tek kelimeyle harika bi oyun arcade türünde bir oyun oynarmış gibi oynarsanız fazla faul yaparsınız (hep saldırmayın yani ;)) bi de zaman olayını ortadan kaldırmak için trainer var mı?[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 http://files.filefront.com/PES5_Demo_Expanderzip/;4141742;;/fileinfo.html Bu adresten çekebilirsiniz.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. [Bu mesaj Revenge tarafından 24 Eylül 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar