DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bu oyunu iş yerindeki makineye kurmaya çalışıyorum ama terrain.mpq'ya kadar geliyor sonra takılıyor kalıyor ilerlemiyor hiç. Sebebi ne olabilir ki? Her hangi bir fikri olan var mı?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 AV varsa kapatıp dene veya cd de sorun olabilir.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 CD'yi, HDD'ye attıktan sonra kurmayı dene.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aynı sey benim de basıma geliyordu, memtest86 yı yaptım 512 lik ramlerimden biri bozuk cıktı.. verdim simdi tamire... ram bozuk, ya da yetersiz olabilir yani, cunku tamamiyle aynı olay basıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende ayni sorunla karsilastim yepyeni aldigim makinede terrain.mpq den sonra yuklenmiyordu blizzard tech support larinin onerdigi bi kaç sey var (onr: HD den yuklemek gibi) onlarida denedim ise yaramadi en sonunda ram de hata oldugu anlasildi ve ramler duzeldikten sonrada oyunu yukleyip hatasiz oynamaya basladim[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nasi yani ram görünüyor ama işlevsizmi kalıyor[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ram de bi sapitiklik varsa durduk yere restartr atmalar vs oluor[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 2 ram birbirini sevmezse makinanız 600000 milyon dolarlık makina olsun ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirir. veya ram boardu sevemzsse. [signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 24 Eylül 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar