Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sayfalar içinde viran olmuş bir hayat aşkın gölgesinde solmuş çiçeklerden bir demet yaşamın yalnız sularında yüzen bir tekne ıssız bir adaya hapsolmuş ben çölde tek başına yalnız yürüyen bir aşık ayrılık acısının kamçılarıyla dizginlenen ecelin sesiyle coşan ölümü bekleyen son nefesini vermek için sessizce inleyen her son damla aktığında yaşamdan kopan her saniye ile uçuyorum sonsuzluğun ülkesine hiçbireyin var olmadığı yere ne acı ne aşk ne duygu ne yaşam ne ben ne de sevgimiz ama kalbimde sadece sen sevgiler saygılar:)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 her kitasinda ayri ayri wow dedm tatli durmus ama fazla tipik[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Diğer şiirlerine göre biraz daha profesyonel havası var. Her kıtada aynı kavramı ayrı metaforlarla anlatma olayını denemek istemişsin galiba, o başarılı. Kurguyu biraz daha iyi tutup, geçişleri falan bir sisteme oturt bundan sonraki şiirlerinde. Bilinmiş kavramlardan kaçınmaya çalış. Yoksa "sabuuha" falan diye olmaz yani. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 loras olayı cırt die açıklamışsın :) o metaforla açıklama olayını kasma amacıyla yazdım aslında başarılı olduysa ne mutlu baa:)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar