Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Of bırseyler oluyor

Arekreas

Öne çıkan mesajlar

said:
Arekreas, 22 Eylül 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
..Asıgım cok fena asıgım bılmıyorum onla her msne gırdıgınde konusuyoruz ama mesela yazıstıgı cok kısı var bana gec mesaj atıo her zaman...Sevıyor zannedıyorum bı gun bakıyorum hıc ne okulda ne msnde konusuyo....Bı gun gelıyor konusuyor..Bı gun sınıftan baska bır cocukla konusurken goruyorum..Msndekı herkesten suphelnıyorum onun yuzunden ...Bakıyorum kesın bunla konusuyordur sımdı dıye..Cok fena sevıyorum ben...Ama onun benı takmaması mahvedıo benı..Bzen su cok hos dıyor su cok yakısıklı dıo msnde bana..Cok kotuyum ya aglıyorum abı ya..Offf

ya kıza git açıl .belki sen açıl diye böyle yapıyodur.tepkilerini merak ediyodur.ben şimdiki sevglimle çıkmadn önce ona öyle yapıyodum.çağrılarına geç karşılık veriodum dediğin gibi şu çok yakışıklı diodum..öle yani..git açıl
Sosyal ağlarda paylaş

hımm..bence o kız senden hoşlanıyo olabilir,sadece seni kıskandırıp(şu çok yakışıklı fln diyerek)verceğin tepkiye bakarak senin ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyodur belki de.hemen sevmiyo diyip geri çekilme.bence ilk önce kızın senin ondan hoşlandığını bildiğinden emin ol,ondan sonrası kıza kalmış,seviyosa belli eder ztn!olmazsa da olmaz,dünyanın sonu diil ya!sana kız mı yok:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...