jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bence hemen pes etme!tavsiyem bu!!! bu arada kaç yaşındasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ölümüne sevdiğini sandığın bir insandan sadece 5dk sonra ölümüne nefret edebilirsin. Bunların hepsi anlık duygu patlamaları. Vücudunun sana oynadığı oyunlar. Boşver Dünyayı, aç bir şişe Tekirdağ bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Arekreas, 22 Eylül 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ..Asıgım cok fena asıgım bılmıyorum onla her msne gırdıgınde konusuyoruz ama mesela yazıstıgı cok kısı var bana gec mesaj atıo her zaman...Sevıyor zannedıyorum bı gun bakıyorum hıc ne okulda ne msnde konusuyo....Bı gun gelıyor konusuyor..Bı gun sınıftan baska bır cocukla konusurken goruyorum..Msndekı herkesten suphelnıyorum onun yuzunden ...Bakıyorum kesın bunla konusuyordur sımdı dıye..Cok fena sevıyorum ben...Ama onun benı takmaması mahvedıo benı..Bzen su cok hos dıyor su cok yakısıklı dıo msnde bana..Cok kotuyum ya aglıyorum abı ya..Offf ya kıza git açıl .belki sen açıl diye böyle yapıyodur.tepkilerini merak ediyodur.ben şimdiki sevglimle çıkmadn önce ona öyle yapıyodum.çağrılarına geç karşılık veriodum dediğin gibi şu çok yakışıklı diodum..öle yani..git açıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 fiona sende pek cerezmissin..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ne alaka ya:-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Lexius, 22 Eylül 2005 21:20 tarihinde demiş ki: bende seviom birini ama çıktıı var kız da benden hoşlanıo npcaz? sok sopayı dicen sie etcen.yarın bırgun o cocuktan ayrılıp senle cıktıgında aynısını sana da yaparsa?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bayro ben gızla çıkcam dedim mi :D kız da oğlanın ondan ayrılmasını beklio ztan[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: jksqe, 23 Eylül 2005 21:37 tarihinde demiş ki: bence hemen pes etme!tavsiyem bu!!! bu arada kaç yaşındasın sen? 16 yasındayım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 belki de seni kıskandırmak için diyordur "şu çocuk çok hoş" laflarını.. :) olaya biraz da iyi yonden bakalım :D çok mu optimist olduk yoksa :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hımm..bence o kız senden hoşlanıyo olabilir,sadece seni kıskandırıp(şu çok yakışıklı fln diyerek)verceğin tepkiye bakarak senin ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyodur belki de.hemen sevmiyo diyip geri çekilme.bence ilk önce kızın senin ondan hoşlandığını bildiğinden emin ol,ondan sonrası kıza kalmış,seviyosa belli eder ztn!olmazsa da olmaz,dünyanın sonu diil ya!sana kız mı yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @fiona haklı olabilirsin eet açıl abijim kıza hatta üstüne üstlük deki ben o kadar senden hoşlanıorum sen geldın bana kız ayarlıı canı soledın çok kırdın beni de o zaman bi kendine gelmesi lazım :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZesT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bence söyle ve de kurtul.bu işler başka türlü olmaz.belki kız da senden hoşlanıyordur ama belli etmeyenlerdendir.istanbul da mı oturuyosun?eğer istanbuldaysan sana bir tavsiye vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yok ıstanbuldan deılım...Zaten hoslansa msnde konusmayı bıle uzun tutardı ..Konusmuyoruz bıle msnde su an ...Neyse ben anladım :)...Benı sevene gıdıcem sevdıgıme degıl...:=)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aşk ile hoşlanıp da sahip olamamayı karıştırmayalım PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar