wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bunlar olurya hani forward mail gelir 3434 kişi imza yapsın sonra seninde sevgilin ölmesin diye işte o mailleri atanların msn lerini versenizde bizde topik açsak[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 TV'ye çıkarttıracam bu şarkıyı...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya uzatmayın işte bu mp3ü 20 arkadaşınıza gönderirseniz ölen çocuğun ölümden geri dönme şansını %10 artıracaksınız.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bence insanlara böyle boş bir şey yazarsak şarkıdan dinlemedn soğurlar, Sadece dinle : http://www.sevdanbirates.com/radyo/mp3/Of.mp3 gibi bir mail yeterli bence... bunu bi dinleyenin bırakması zor... ve forward yapacağınıda düşünüüyorum...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ne alaka, ne yapmaya çalısıyorsunuz anlamadım,güzel şarkı çok beyendik,hikaye mikaye boş,şarkı çok güzel.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kk [Bu mesaj wildpervert tarafından 01 Temmuz 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bebeğim benim, hayalet sevgilim..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 şu postlara bak allahım.. tamam verdiniz linki yaptınız yorumları inandınız yalanlara her mesajda şarkı sözlerini yazmak da neyin nesi? GARBAGE![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 02,15'den beri dinliyorum, şarkı 2,33 saniye 41. kez dinliyorum yani... sıkılmadım ama. güneşin doğuşuna kadar evde dinliyeceğim, güneş doğarkende telefonuma kulaklığımı takıp gezerek dinleyeceğim nişantaşının boş sokaklarında, sonra seven eleven'a gidip bi bira içicem, ihtiyacım var buna, psikolojim alt üst oldu... zaten kız arkdaşımda ailesnin yanında 2 haftya yakındır :( offf uzanıyorum tutamıyorum,özlüyorum, ağlıyorum....[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eet yedik yalanları inandık hepsine..şimdi msn'den 20 kişiye gönderip çocuğu hayata döndürcez.. ilgini çekmiyosa bakma topic'e..nie burda vakit kaybediosun ki ?[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 legbra rahatsız oluyorsan topiğe girmeyebilirsin biliyorsun değil mi? hatta kısayolu falan da var...[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 destek vermemek eldemi, bone senden bu şarkıyla ilgili bi cover bekliyoruz :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 aslında diablesse ve wendigo tarzlarını yumuşatıp buna bi cover yapabilir gibi geliyo bana, olmaz mı?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eğer sözleri ve melodilyi değiştirirsen ben ben ilk 15 sn dinlerim bu zor görevi bizim için yap lütfen o kadar mesaj boşa gitmesin bari[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 aman boşver bonepart geç onları sen şarkıyı dinle yaa..tabii biraz moda girmen gerekiyo önce..laylaylom derken dinlersen pek beenmeyebilirsin belki..şarkı cidden çok duygusal..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 @BonePART[Bu mesaj thelegbra tarafından 01 Temmuz 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu mesajı 10 arkadaşına PM at, sevgilini kurtar yapmassanda ölsün[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sözleri güzel.. bende intihar edicem belki banada yazar birileri :/[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 biz beğendik ama :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Beyenmiyebilirsin ama bok atmanada gerek yok[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hımpfh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SchekiLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 offf... ne telefonu ne gitarı neyin mücadelesini veriosunuz.. isterse stüdyo çekimi olsun süper bişe bu yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 100.repeata yaklaştım sanırım.. Hala iyi gidiyor. Tek sorun şarkıyı ezberledim.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oha ya you own us harbiden[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 01 Temmuz 2005 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 her toplumda böyle çamur atanlar çıkar doğaldır..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. [Bu mesaj Madcat tarafından 01 Temmuz 2005 05:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar