Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon çekimidir....

Chasten

Öne çıkan mesajlar

said:
Salieri, 01 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki:
said:
mustyyy, 01 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
1. eer telefon kaydı olsaydı 128 K bit/sanıye de calamaz tel kalıtesıne goree cok kalıtelı.
2.bunu soyleyen %100 bestelemıs calısmıs bıraz oyle bı sarkı bu calısmadan bunu yapması cooookk hatta ımkansız abıı

hadi diyelim öyle..napalım dinlemeyelim mi?

gayet güzel olmuş nasıl yapıldığı çok önemli deil..

yukardakı cumlerden sonra yazdıım seylerede bakarsan sewınırım:P
Sosyal ağlarda paylaş

adam 2 gün sonra siteyi portal yapar deli gibi hit alır /radyo da neyin nesidir, bu tür şarkılardan piyasada 234234 tane var amatör grupların işi gücü yok zaten bu tür şarkılar yapıyorlar..

eğer bu linki 500 kişiye forwardlarsanız ölen sevgili geri dönecek, buyrun şimdi koyun imzanıza ve arkadaşlarınıza dağıtın.

madem güzel bir şarkı, güzel şarkı deyip dağıtsalardı mp3ü? neden insanların duygularını sömürmek gibi garip iğrenç yönleri tercih ediyorlar? altına 2 satır hikaye yazmak çok kolay, kanıtlasınlar ondan snra yazsınlar. her 3 ayda bir paticiğe birileri intihar mektubu yazıyor zaten, yok sevgilisini resleyenler bilmemne.. iyice cıvığı çıktı..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

sen git o piyasadaki 15616 amatör grubun şarkılarını dinle..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...