Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben aklımdan çıkaramıyorum açıkcası.. Sesi desen zaten güzel. Repeatteyim bilmiyorum.. Umrumdada değil sadece kötü hissediyorum =([signature][hline]msn/mail|mail|icq Main* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bebeğim benim deyişi çok kötü yaptı benide..3.dinleyişim daha gider böyle..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hiç bu kadar duygu dolu bir ses ve şarkı dinlememiştim. hiç...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eğer gerçekten anlatıldığı gibiyse şarkının oluşumu çok büyük anlam taşıyor.. bende varım kapmanyada..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 O değilde bu cidden güzel bi şarkı tam piyasaya çıkmalık yani hiç bi sorunu yok bence hüznü dışında.. Sesi cidden güzel iremin.. Tek sorun berbat üzüyor adamı[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 2. (Bu akşam ölürüm) vakası olcak bu aha baş parmağımı yaladım forumun ortasına sürüyorum.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 git desemde yine gitmesen diyor ya... :( :( muhtemelen kız çocukla kavga sonucu git dedi... :( çocukta gitti kaza geçirerek öldü :( ya duyguyu düşünsenize bi, kızın psikolojisini düşünsenize :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Telefonumuda atayım ben bunu.[signature][hline]~®âi ~ * [spo1=Msn][email protected][ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustyyy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Salieri, 01 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki: said: mustyyy, 01 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki: 1. eer telefon kaydı olsaydı 128 K bit/sanıye de calamaz tel kalıtesıne goree cok kalıtelı. 2.bunu soyleyen %100 bestelemıs calısmıs bıraz oyle bı sarkı bu calısmadan bunu yapması cooookk hatta ımkansız abıı hadi diyelim öyle..napalım dinlemeyelim mi? gayet güzel olmuş nasıl yapıldığı çok önemli deil.. yukardakı cumlerden sonra yazdıım seylerede bakarsan sewınırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sesi mükemmel.. Sözler kavga gibi birşeyin olduğunu doğruluyor açıkcası gerçek gibi hikaye[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 isterse yalan olsun, şarkı bizi yalan etti sen ne diyosun :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustyyy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ABİ KISACASI OLAY ONMLI FLN DEIL ONMLI OLAN SARKININ GUSELLII WE BENCE COK GUSEL (tel kaydı deıl:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hiç umrumda diil şerefin dedii gibi şarkı sıçtı azımıza.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 deli kafiyeli oldu yalnız..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 adam 2 gün sonra siteyi portal yapar deli gibi hit alır /radyo da neyin nesidir, bu tür şarkılardan piyasada 234234 tane var amatör grupların işi gücü yok zaten bu tür şarkılar yapıyorlar.. eğer bu linki 500 kişiye forwardlarsanız ölen sevgili geri dönecek, buyrun şimdi koyun imzanıza ve arkadaşlarınıza dağıtın. madem güzel bir şarkı, güzel şarkı deyip dağıtsalardı mp3ü? neden insanların duygularını sömürmek gibi garip iğrenç yönleri tercih ediyorlar? altına 2 satır hikaye yazmak çok kolay, kanıtlasınlar ondan snra yazsınlar. her 3 ayda bir paticiğe birileri intihar mektubu yazıyor zaten, yok sevgilisini resleyenler bilmemne.. iyice cıvığı çıktı..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sevmesen de beni , özledim sesini , git desem de yine gitmesen Yıllardır çektiğim bu hasretmi çilemi harammısın bana bi bilsem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben inanıyorum abi, bu denli, bu denli anlamlı bir şarkıyı bir olay yaşamadan yazdıysa zaten hakkı portalın kralını kurması... bildiğin böylesine güzel şarkılar varsa bizle paylaş...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sen git o piyasadaki 15616 amatör grubun şarkılarını dinle..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya bırakın şurda 2 dk. ağlayalım yaa offff..herşeyin içine etmeyin..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sherefe artıbir..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main* [Bu mesaj Maedhros tarafından 01 Temmuz 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: sheref, 01 Temmuz 2005 04:00 tarihinde demiş ki: bu denli anlamlı bir şarkıyı bir olay yaşamadan yazdıysa zaten hakkı portalın kralını kurması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 göz yaşlarını görürsem erir kanatlarım :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Çok içten bi şarkı kesinlikle sevgilisi ölmeden yazılamaz bende 2323424% destek veriyorum size, bu tip salak şeyleride nerden buluysonuz onlarsın msn lerinide verirseniz bana hergün forward mail dolsun, hergün biri için ağlarız merak etmeyin[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 wildpervert msn ile ilgili söylediğini anlamayamadım.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 msnden milletede dağıtında ortalık bu tür şeyleri spam eden insanlarla dolsun demeye calısıtı sanırım.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar