Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çok süper şarkı konuyu açtığımdan beri dinliyorum..ilk defa bir şarkıyı üst üste bu kadar çok dinledim.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 guzel şarkı hakkaten..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ahhh... Umarım sabahı görürüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bir iki yeri anlamadım ama böyle bişi ... : Ceza mı bu? çektiğim çile mi ? yıllardır sustuğum (bişi ) bitmeyecek mi? bir küçük kar tanesi gibiyim avucunda eriyen (sönmeliyim) gözyaşlarını görürsem geniş kanatlarım uçamam rüyalarımda yanına sonsuzluk sende başladı o küçük dünyamda unutma gittiğinde yarım kaldım çöllerdeyim yanıyorum kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olurda.. uzanıyorum tutamıyorum özlüyorum ağlıyorum yasak mısın anlamıyorum ne olur da.. Nakarat: Sevmesen de beni , özledim sesini , git desem de yine gitmesen. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi , haram mısın bana bi bilsem.. Bebeğim benim.... Hayal et sevgilim.....[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) [Bu mesaj Madcat tarafından 01 Temmuz 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bende pek anlamadım..tekrar saol madcat..tam olarak biri yazabilirse çok ii olcak[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hayal et değil hayalet :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bestelenmiş bu çok güzel... ciddi melankoli havası yaratıyo gece gece kötü hissettim şimdi :([signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 "hayalet" sevgilim :( ofhs be[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: sheref, 01 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki: hayal et değil hayalet :( o kadar kusur kadı kudu..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ceza mı bu? çektiğim çile mi ? yıllardır tuttuğum nöbet bitmeyecek mi? bir küçük kar tanesi gibiyim avucunda eriyen dön bebeğim gözyaşlarını görürsem erir kanatlarım uçamam rüyalarımda yanına sonsuzluk sende başladı o küçük dünyamda unutma gittiğinde yarım kaldım çöllerdeyim yanıyorum, kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum, ne olur dön uzanıyorum tutamıyorum, özlüyorum ağlıyorum yasak mısın anlamıyorum ne olur dön Sevmesen de beni , özledim sesini , git desem de yine gitmesen. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi , haram mısın bana bi bilsem.. Sevmesen de beni , özledim sesini , git desem de yine gitmesen. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi , haram mısın bana bi bilsem.. Bebeğim benim.... Hayalet sevgilim..... Edit: yannış anlaşılmayı düzelttim [signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia [Bu mesaj sheref tarafından 01 Temmuz 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 öeh kulaklarımda bi sorun var heralde. hepsini yanlış anlıyorum.. bebeğim benimm.....[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ses iyi değil ondandır ama parçayı çok beğendim hikayeside gerçekse acıtıyo insanın içini..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kızın adı irem'miş... Bknz[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ah irem ah, helal olsun.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 az önce * şeklinde bu şarkıyı imzama koymaya karar verdim... sizde koyun...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kampanya başlatalım.. ben varım..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hikayesi kötüymüş..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iremmi bunu sölienin adı?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 irem ya.. sizde kampanyamıza katılın *[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia * * [Bu mesaj sheref tarafından 01 Temmuz 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sevdanbirates.com un girişinde 30 haziran ı bekleyin falan diyor eğer site açılırsa ve sahibiyle irtibat kurma imkanı olursa bunu daha detaylı biçimde anlatmasını falan isticem.. sheref +1.. Helal olsun..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: mustyyy, 01 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki: 1. eer telefon kaydı olsaydı 128 K bit/sanıye de calamaz tel kalıtesıne goree cok kalıtelı. 2.bunu soyleyen %100 bestelemıs calısmıs bıraz oyle bı sarkı bu calısmadan bunu yapması cooookk hatta ımkansız abıı hadi diyelim öyle..napalım dinlemeyelim mi? gayet güzel olmuş nasıl yapıldığı çok önemli deil..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 katılalım bari.[signature][hline]~®âi ~ * blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 siteyi irem mi açıyor acaba?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 içimi acıttı =( Bende katıldım.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 40. dinleyişim falan sanırım, sıkmadı, hep ilk tat ile dinliyorum, hikayesi aklıma bile gelmiyor artık ama yine de güzel... :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük|Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar