Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOBB lu Patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o deilde sizin universitenin bahçesine cami mi dikiyolar ciddi ciddi onunden geçerken gordum sanki arabayla ama dikkat edemedim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
eğer cemaatçilerin kurduğu bi üniversiteyse doğrudur.. TOBB da bildiğim kadarıyla öyle.. ama hangisi bilmiom :))[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
said:
cuytherock, 24 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
eğer cemaatçilerin kurduğu bi üniversiteyse doğrudur.. TOBB da bildiğim kadarıyla öyle.. ama hangisi bilmiom :))

hmm evet o üniversitenin cemaatle falan ilgisi olabilir,çünkü rektörü bi kaç ay önce kanal 7(kanal a da olabilir) da çıkmıştı,bu kanal ankaradaki yerel dinci tv lerden biri,flash tv gibi[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
Ben yanındaki okuldayım kurtarmaz mı? : )[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 26 Ağustos 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fede, 24 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Yok mu hiç

Valla cevaplar bu konudan(sorudan) anca bu kadar uzaklaşabilirdi.Hadi bakalım tobb kimin?...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 28 Ağustos 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
Var

Var da nerde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
said:
Dark_Soul, 25 Ağustos 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
said:
cuytherock, 24 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
eğer cemaatçilerin kurduğu bi üniversiteyse doğrudur.. TOBB da bildiğim kadarıyla öyle.. ama hangisi bilmiom :))

hmm evet o üniversitenin cemaatle falan ilgisi olabilir,çünkü rektörü bi kaç ay önce kanal 7(kanal a da olabilir) da çıkmıştı,bu kanal ankaradaki yerel dinci tv lerden biri,flash tv gibi
OHa bea ne cahil adamlarsınız :...ne alakası var cemaatle fln ..dedikleri gibi her kanal 7 ye çıkan cemaatçimi oluyo....açın bişeyler okuyun iki satır ...hey memleketimin gencliği hey.........
Mesaj tarihi:
ben de gördüm işallah aynı değil :D

Bölüm ne bravecik ve diğer TOBB lular[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
benim işletme bu sene hazırlığım dersler aynı sayılır biraz yardımcı olursan sevinirim tabii sen de hazırlık değilsen bravecik[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
  • Yeni Oluştur...