fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o deilde sizin universitenin bahçesine cami mi dikiyolar ciddi ciddi onunden geçerken gordum sanki arabayla ama dikkat edemedim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eğer cemaatçilerin kurduğu bi üniversiteyse doğrudur.. TOBB da bildiğim kadarıyla öyle.. ama hangisi bilmiom :))[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: cuytherock, 24 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: eğer cemaatçilerin kurduğu bi üniversiteyse doğrudur.. TOBB da bildiğim kadarıyla öyle.. ama hangisi bilmiom :)) hmm evet o üniversitenin cemaatle falan ilgisi olabilir,çünkü rektörü bi kaç ay önce kanal 7(kanal a da olabilir) da çıkmıştı,bu kanal ankaradaki yerel dinci tv lerden biri,flash tv gibi[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tobb türkiye odalar ve borsalar birliği idi değil miydi? ne alakası var fetocularla...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 her cami yapılan yada her kanal 7 ye çıkan fettoşcu mu oluo yapmayın bu kadar yaa[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu kadar cahillik pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben yanındaki okuldayım kurtarmaz mı? : )[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 26 Ağustos 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 turkıye odalar ve borsalar bırlıgınıde cemaatcı yapan zıhnıyet.. eh be![signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: fede, 24 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Yok mu hiç Valla cevaplar bu konudan(sorudan) anca bu kadar uzaklaşabilirdi.Hadi bakalım tobb kimin?...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Var[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sınıflar ne nesiniz kimsiniz yazın :) Hazırlık A Z 85 deyim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hazırlık b 2 296 işletme bolumu[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Revenge, 28 Ağustos 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Var Var da nerde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Dark_Soul, 25 Ağustos 2005 00:47 tarihinde demiş ki: said: cuytherock, 24 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: eğer cemaatçilerin kurduğu bi üniversiteyse doğrudur.. TOBB da bildiğim kadarıyla öyle.. ama hangisi bilmiom :)) hmm evet o üniversitenin cemaatle falan ilgisi olabilir,çünkü rektörü bi kaç ay önce kanal 7(kanal a da olabilir) da çıkmıştı,bu kanal ankaradaki yerel dinci tv lerden biri,flash tv gibi OHa bea ne cahil adamlarsınız :...ne alakası var cemaatle fln ..dedikleri gibi her kanal 7 ye çıkan cemaatçimi oluyo....açın bişeyler okuyun iki satır ...hey memleketimin gencliği hey......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 b' yle tenefuslerimiz bile aynı degil ya cok kotu b' de cok tatlı 2 kız war gordum begendim seneye alcam onları :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben de gördüm işallah aynı değil :D Bölüm ne bravecik ve diğer TOBB lular[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bölüm iktisat senin ne?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 benim işletme bu sene hazırlığım dersler aynı sayılır biraz yardımcı olursan sevinirim tabii sen de hazırlık değilsen bravecik[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende hazırlıktayım daha :) A 5. grup dayım ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Benim bölüm İktisat.Geçen sene hazırlıktım bölümdeyim bu sene :-p[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bize de yardım edersin artık nası bulcaz seni :)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: gellidus, 26 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Bu kadar cahillik pes. +125[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tobb da arkadasım war cemaatle falan da alaksız her duyulana ınanmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar