thanatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 movie'den bildiginiz gibi bir guild nefarian'a kadar ulasip bir guzel zerg yemisti, bir baska guild phase 1'i yani zerg'un geldigi kismi gecip phase 2'ye gelmisler ve nefarian'in dragon haliyle yuzlesmisler; cok seker bisey, onyxia'nin aynisi ;p bir de boyle eglenceli bi yell var;[signature][hline]oyle iste.[Bu mesaj thanatos tarafından 24 Eylül 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bu arada O balkonun manzarası çok güzel full grafikte aşşası felan gözükmesi lazım :D [signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde![Bu mesaj Asphodel tarafından 24 Eylül 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaş onxyia'a göre espri anlaşıyı bakımında baya bi üstünmüş, da ben baka konulardada üstün olmasından korkuyorum....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oha la one saygı duyuyorum ne playerlar war tbrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla aynen saygı duyuyorum :) ben daha lbrs ubrs ye girmedim :) dungeon'a girmeyi sevmem ama böle mekanlara girmek de ayrı bi zevktir ya :) bu arada ekran kartı mı kötü, takılma yapmasın diye mi ayarları düşürdünüz çünkü iki fotunun da grafikler kötü, geçenlerde ragnoras ve onyxia'nın fotoları vardı burda ve kaçak server felandı ama görüntüler süperdi :) şöle bi güzel ss olsa da alsak odamıza assak :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 benim fotonun görüntüsü Resize ile alakalı. Hatta sana burdan teşekkür ediyim :Dşu ana kadar kimsede çıkıp demedi SS nin kalitesi niye kötü diye. Pixel Resize özelliği kullanarak küçültüldü onlar. Smart Resize ı seçince gerçek kalitede düşürebiliyor ehehehehe niye teşekkür ettim, smart resize ı hiç SS de denememiştim :D kaliteli küçülttüğünü de bilmiyodum eheheh. Normal resimde bi farkı olmuyodu 2 sininde :D :D övünmek gibi olmasın WoW u bildiğin ne kadar grafik çubuğu ve kalite seçeneği varsa; çubuklar en sonda seçenekler işaretli oynuyorum. Ogrimmarda performans düşüyo 20 FPS felan oluyo ama onun dışında gayet hızlı ve görüntüler şahane. Kötü bir yerde aldım görüntüyü :D kusura bakmayın onun için. [spo1=100 100 ekran görüntüsü][/spo] [spo2=Pixel Resize ile 100 de 60 Küçültülmüş][/spo] [spo3=Smart Resize ile 100 de 60 Küçültülmüş][/spo] Ne diyoruz Pixel REsize Sux, Yukarıdaki arkadaşın yolladığı SS yi küçültenlerde muhtemelen Ya Photoshop ya da benim gibi Paintshop pro kullanmışlardır. KAlite ayarlarından çıkan seçenekle dikkat etmemişlerdir.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ekran kartı ram anakart işlemci söylermisin delirdim burda o sse bakıp bide orgda 20 fps ben normal oyunu 20 ile oynuyorum o ayrı[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 AMD Barton 2500+ Overcloked to 3200+ MSI K7N2DELTA - L Anakart Twinmoss 2 x 1 GB Dual DDR-400 Ram (200 mhz) 256mb Asus V9999 GE 6800 Ekran kartı GDDR3 1.3ns ( GPU 420MHZ , RAM 1160 MHZ overcloklu olarak çalışıyor) 480 watt power suplly besliyor bunları. 4X AA full AF açık bu sistemle. Makina Yanda 2 tane Önde 1 tane yukarıya üfleyen 2 tane arkada 1 tane olmak üzere fan dizilimi mevcuttur. Onu dışında harddiskler güzel 8mb cache li vıdı vıdı ama SATA değil. Kullandığım Programlar CPU yu çok yoduğu için AMD FX-57 ye geçicem wowa nasıl bir etkisi olur bilemem. Bu arada ekliyim bu parçaları WoW u full grafik eksiksiz oyniyim Artislik yapiyim diye almadım :D kullandığım program 2 gb ramda rahatlıyor ekran kartıda hem oyunda en üst hemd programda en üst performansı veriyor. 150 dolar seviyesinde bir işlemci, 6600 GT ekran kartı ve 1 gb ramla wow da sorun yaşamadan oynaman lazım özetle. Benim aldığım performansa az bile diyebilirim, harddiskimin tıkabasa dolu olduğunu ekliyim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 24 Eylül 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar