Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon sapığı vakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 24 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
aahauhauehuaeh

En güzeli o ama.10 tane mesaj çek ilk seferde deki ;

"Sapıklık yaptığım için çok pişmanım" aramaya devam ettiği haberi gelirse 50 tane at auehuaeh

En iyisi aramak bence :)
bencede arasa daha iyi 50 tane mesaj parasına yazık :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Mesaj tarihi:
Dynamick gayet güzel acılamıs aynısı benim basıma gelmisti sormustum turkcell savcılıga dilekce verirsen hallediir sorunun yada sende güzel bir saka yapabilrisin savcılıkla ugrasmak istemiyosan
gerekenler :
1. adet kız arkadas
2. bir telefon mümkünse kartlı sokak telefonu olsun
3. melodisi olan telefon müzük kutusu vs vs
4. tel numarısını ver turkcell e adsını al telefonun sahibinin
5.az biraz tut kendini gülme
ilk önce telefonlar sapıgını ara kız arkadasın iyi günler türkcell den arayıruz sn .. soyadı neyse 1 dakika belermisizin sizi turkcell avukatlarından suna baglıyoruz bi isim salla sonra al telefonun eline iyi günler su su tariflerde telefon numaralarınızı gizli yaparak su kullannıcıyı rahatsız etmissiniz eger kisiyi arayıp özür dilemezseniz ve onun davadan vazgecirmezseniz hakkınızda sorusturma acılacak ve birdaha telefon operatörlerinde hat alamıycaksınız var olanalrda iptal olacak falan diycen sahsen yaptın karsıdaki ses ama ama ama
cok özür dilerim affedin lüten baya bi yalvardı sölyemeyin sakın hat babamın üzerine lütfen :) diye yalvardı :)) ne götü ucuklamıstır :)))[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
Dün akşam bana bir şaka yapıldı anlatamam ;)

Ama arkadaşın telefon numarasını sapık diye chatte herkeze verdim.

ve arkadaşımı 30-40 kişi aramış =)[signature][hline]
Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...

• Yeni Oluştur...