fellantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Düşün ki tüm denizler çekilmiş gözünde İnsanlar silinmiş, yer kalmamış kalbinde O da yetmemiş ömrünü ister olmuş bu aşk Ne yapardın iki gözüm başka yol göremeyince Düşün ki tüm hisler alınmış vücudundan Ne yediğinden tat alıyorsun ne içtiğinden Hatta yaşadığını bile hissetmiyorsun artık Ne yapardın iki gözüm karşılık alamıyorsan sevginden Düşün ki yıldızlara çıkmışsın, sonsuzluktasın Herşey ayaklarının altında ama ulaşamıyorsun Belki de seni görmüyorlar bile aşağıdakiler Ne yapardın iki gözüm hissedip de dokunamıyorsan Düşün ki son nefeslerini harcıyorsun bir kağıt parçasının başında Bir şiir yazıyorsun aşkının son damlalarıyla Ama o bilmiyor ölmek üzere olduğunu Ne yapadın iki gözüm başka çare kalmayınca, intihar-ı aşktan başka... Deniz aka D-ZAC ------------------------------- Gerçekten bunu sabaha karşı 5 civarı "karalamıştım" bir kağıda
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 güzel olmuş genel olarak, kafiyesi var, akıcılığı var, ifade zenginliği var.. ama intihar-ı aşk lafı birazz abes kaçmış. yani türkçesi aşk intiharı oluyo ama, aşk cinayeti gibi bi kavram değil bu. bilmiyorum belki başka bişey koyabilirsin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
fellantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 uzun süredir şiir yazıorm ve şiir yazmayı bir sanat olarak görüyorm, yeni kelime kalıpları üretmek kelimelere yeni anlamlar yüklemek önemli bence.. anlamsız görünebilir bazı yerler aslında yaşadığım bazı olayların duygularımdaki yansımasıdır, yani benim yaşadığım olaylarla bir anlamı var... orda demek istediğim aşkım yüzündenn intihar etmem deil, mantığımın zorlamasıyla aşkımı acı veren bir şekilde silmemdir, yani bir parçamın intihar etmesidir.
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Züper olmuş kardeş kalbine ve yüregine sağlık
Öne çıkan mesajlar