amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ama şu sırayla dinleyin: qeen den orjinali g4 den popumsu operatik versyonu sonra molotov dan raptik acayip versyonu(ssözlerin bi kısmı deişmiş....:) kopunç bişeey ssüper bide nasıl bööle ortaya açılıoda sonra tıklaayan dinlio...nasıldı o yaa[signature][hline]mazeretim vaaaaar... [Bu mesaj amon tarafından 23 Eylül 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj amon tarafından 23 Eylül 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dinleyen yokmu molotov şeysini[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 cüret etmesinler böyle şeylere, evet önyargılıyım, dinlemicem.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 LET ME GO LET ME GO LET ME GO derim ben sana ancak hatta So you think you can stone my song and spit in my eye So you think you can kill what I love me and leave me to die Oh baby, can't do this to me baby Just gotta get out, just gotta get right out of here bilem derim (altı zili yerleri uydurdum aman böle örenmeyin şarkıyı rapciler sizi) Beelzub'ın benim için kenera ayırdığı şeytanmısınız ulan siz repciler ha NESINIZ SIZ! RAHAT BIRAKIN BENI!!![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 24 Eylül 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 uzun zamandir dinlemiyordum topici gordum bir doz aldim iyi oldu... ha coveri mi? ciglik ata ata kacarim[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 alnini karislarin adamin, hangi terbiyesiz coverlamis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ispanyolca+ingilizce spanglish birr yapıyla raptik bir yapıda ama aacayip komik olmuş....yani taabi salaak ama my eyes i my ass yapmışlar....hala aklıma geldikçe gülüom...indirip dinleyin yaani ben gerçi rap ve hiphop arşıtıyım aama bazı bölümleri böyle olsada hoş komik[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Öne çıkan mesajlar