pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 enion bow +6 -- str bonus ve elektirik atagı var (115) iron bow +7 ---- atagı fazla ( 117) şuan iron +6 bow kullanıyorum. sizce hangısı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ironbow +7 enion bow sadece görüntü bana kalırsa. (ironbow ile kıyaslarsak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aresteysen alma şu an hepsi dupe çünkü...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 boşver ne yapıcan bow'u? axe al sen eline yakışır[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bow da ki str bonus ne işe yarıyo ki ?? Ama bencede İron BOw[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Undertaker_, 24 Eylül 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Bow da ki str bonus ne işe yarıyo ki ?? Ama bencede İron BOw olsa olsa üzerinde daha fazla pot taşıman içindir... Yada o bow stun edebiliyosa onu bilemem :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bence enion bow kullan. durabilitysi daha fazla. str bonusu var. ayrıca stun özelliği de var. attack farkını takılarınla ya da dex bonuslu chitin kullanarak rahatlıkla kapatabilirsin. ben iron bow'umu satıp enion bow aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 stun gerçekten var mı? İşte bunu öğrenmiş oldum... O zmn bende enion bow tavsiye ediyorum... Emin ol 2 attack farkından bişi olmaz..[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne stun ı abi yaf yay stun mı edermiş??? gerçi pek bi bilgim yoq o yüzden bişi demiim:)[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 enion bowdaki lightling damage stun koyuyo anladınmı_? gigadaki lightling damgede stun koyuyo light damgeli çoğu silah stun koyar...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 peki stun koymasının bana faydası ne olacak birde birseyi yanlıs yazmışım +6 enion ile +7 iron arasında 6 atak farkı var :) yani enion +7 olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 adam donucak sende işini bitiricen stun sayesinde[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 la 6 attack farkı 2x ap oynatıo azmı?[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şuan onu dusunuyorum iron bow atakta fazla ama enion adamı hareketsız bırakırsa kacamadan vurabılırm cunkı shadows yok arc sekıyor atagı bıraz az olsada enıon daha mantıklı geldı bu yuzden hemde biraz daha ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: pisikopat_5, 24 Eylül 2005 14:35 tarihinde demiş ki: peki stun koymasının bana faydası ne olacak birde birseyi yanlıs yazmışım +6 enion ile +7 iron arasında 6 atak farkı var :) yani enion +7 olmayacak valla stun bayaa işe ayrıyo bena archer bi koyuyo donup kalıyom sonra kesiyo işte kaçamıyom yani...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar