Eternity Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 [spo1=Eror!](map.scp.scp,4158)Undefined symbol 'r_events_jail' ERROR:(map.scp.scp,4158)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_events_jail'[/spo] Bu olaydan sonra buda olmaya basldı jaileattım charda ne jailed nede Suresi felan yazıor sole bie hata daha werior jaileattım zaman [spo2=Eror Jail]ERROR:(jail.scp,149)Can't resolve [/spo] ustunde ne suresi yazıor neden jaillenmıs olduna dair bir bilgi Simdiden teşk ederim..[signature][hline]İmza : Barmak Bassam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 deil olcak 1. sorunda ise r_Events_jail adında bir eventın mevcut deil.. ama mapte r_events_jail tanımlamışsın sil onu.. jail sistemindeki soruna gelince. scripti gormeden bişey soylenemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternity Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben bu yazıları bir yerden hatılırorum ama scp 'i koryim bi bak ilgilendin ıcınde ayrıca Saol.. [spo1=JAİL]// ---------------------------- // JAIL.SCP - JAIL SISTEMI // SON GUNCELLENME TARIHI: 29 Haziran 2005 -Noxier // ---------------------------- VERSION=0.55 [PLEVEL 2] ja [function ja] // process 1 if () findid.i_jc_target.remove endif if (strmatch("","")) smg Kullanabilecegin komutlar .ja menu .ja sicil .ja af .ja st return 1 elseif (strmatch("","menu")) dialog d_menuja return 1 elseif (strmatch("","sicil")) newitem i_sicil_target act.equip elseif (strmatch("","af")) if (0 < 5) smg Yetkin yok cnm... else newitem i_affetbeninoxi act.equip endif elseif (strmatch("","st")) if (0 < 5) smg Yetkin yok cnm... else newitem i_sicilres act.equip endif endif [itemdef i_affetbeninoxi] ID=i_gold NAME=Affet bizi hocam:) TYPE=t_eq_script WEIGHT=0 LAYER=layer_special On=@Create attr 096 timer 10 on=@equip target src.smg Kimi affetmek istiyorsun? timer 15 on=@targon_char src.targ.jforgive src.targ.smg Affedildin. Takil simdi kafana gore... src.s isimli kisiyi affettim. src.smg Affettigin kisiyi istedigi sehre .xjforgive britain veya .xjforgive delucia ile gonder / return 1 on=@timer remove return 1 [itemdef i_sicilres] ID=i_gold NAME=Temizlerim cok piss TYPE=t_eq_script WEIGHT=0 LAYER=layer_special On=@Create attr 096 timer 10 on=@equip target src.smg Kimin sicilini temizlicez? timer 15 on=@targon_char SRC.TARG.TAG.JALAN SRC.TARG.TAG.JABUSE SRC.TARG.TAG.JFLOOD SRC.TARG.TAG.JMACRO SRC.TARG.TAG.JPAGE SRC.TARG.TAG.JKUFUR src.targ.smg Sicilin temizlendi... src.s isimli kisinin sicilini temizledim. return 1 on=@timer remove return 1 [ITEMDEF i_jc_target] // process 2 ID=i_gold NAME=jail target TYPE=t_eq_script WEIGHT=0 LAYER=layer_special On=@Create attr 096 timer 10 On=@Equip if ( == 1) target 'Kufur' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 2) target 'Bug Abuse' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 3) target 'Flood' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 4) target 'Hatali Page' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 5) target 'Alan Ihlali' sucundan kim jaillenmeli? elseif ( == 6) target 'Unattended Macro' sucundan kim jaillenmeli? else target Kimi jaillemek istiyorsunuz, sayin ? endif On=@Targon_Item return 1 On=@Targon_Char link if () cont.sysmessage Hata: sadece oyuncular jaillenebilir. return 1 endif if () cont.sysmessage Hata: jail'da duran biri jaillenemez. return 1 endif if (0> > 1) cont.sysmessage Hata: staff uyeleri jaillenemez. return 1 endif link.stone 0 link.tag.jailor link.events +e_jailed link.events +e_jail if ( == 1) // jaile girince adama hemen jcheck yapiliyor link.tag.jail 1 link.go jail7 elseif ( == 2) link.tag.jail 2 link.go jail8 elseif ( == 3) link.tag.jail 3 link.go jail3 elseif ( == 4) link.tag.jail 4 link.go jail2 elseif ( == 5) link.tag.jail 5 link.go 5286 1174 elseif ( == 6) link.tag.jail 6 link.go 5306 1162 endif cont.sysmessage jaillenmistir. Elinize saglik. cont.s adli playeri jailledim. Ellerim dert görmesin:D remove return 1 On=@Timer remove [function jcheck] // process 3 if () jailme > dialog d_jail endif [function jailme] // process 4 (main) if ( == 0) return 1 endif if ( == 1) if (0) tag.jkufur (> + 1) if (> > 4) var.jtimer else var.jtimer )> endif newitem i_jail act.timer act.equip else tag.jkufur 1 newitem i_jail act.timer 86400 act.equip endif elseif ( == 2) if (0) tag.jabuse (> + 1) if (> > 4) var.jtimer else var.jtimer )> endif newitem i_jail act.timer act.equip else tag.jabuse 1 newitem i_jail act.timer 432000 act.equip endif elseif ( == 3) if (0) tag.jflood (> + 1) if (> > 4) var.jtimer else var.jtimer )> endif newitem i_jail act.timer act.equip else tag.jflood 1 newitem i_jail act.timer 3600 act.equip endif elseif ( == 4) if (0) tag.jpage (> + 1) if (> > 4) var.jtimer else var.jtimer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 jail event'ini player'a verdigini kontrol et bakalim bi.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternity Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Jaile attim adama edit cekiorum hic bir item gozukmuyor anlayamadım ne yapmam gerekior?[signature][hline]İmza : Barmak Bassam? birde map.script'inde r_jail felan gibi event yok sadece jail room'lar war onunla alakalımıdır acaba? [Bu mesaj Eternity tarafından 23 Eylül 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 map.scp de şu bölümü bul [AREADEF a_jail_1] NAME=Jail P=5301,1184 FLAGS=region_antimagic_all|region_flag_safe|region_flag_no_pvp|region_antimagic_recall_out RECT=5269,1157,5314,1194 EVENTS=r_events_jail böyle bi yer yoksa [Aradef a_jail_1] i bul buda yoksa jail room dedigin yerlerin altina jail event ine ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternity Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkaslar saolun mapdan [area jail + eventleri silmisim sanırım oldu. saolun yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Albert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 jail event'ini player'a verdigini kontrol et bakalim bi.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternity Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Jaile attim adama edit cekiorum hic bir item gozukmuyor anlayamadım ne yapmam gerekior?[signature][hline]İmza : Barmak Bassam? birde map.script'inde r_jail felan gibi event yok sadece jail room'lar war onunla alakalımıdır acaba? [Bu mesaj Eternity tarafından 23 Eylül 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 map.scp de şu bölümü bul [AREADEF a_jail_1] NAME=Jail P=5301,1184 FLAGS=region_antimagic_all|region_flag_safe|region_flag_no_pvp|region_antimagic_recall_out RECT=5269,1157,5314,1194 EVENTS=r_events_jail böyle bi yer yoksa [Aradef a_jail_1] i bul buda yoksa jail room dedigin yerlerin altina jail event ine ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternity Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkaslar saolun mapdan [area jail + eventleri silmisim sanırım oldu. saolun yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar