Rush Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Herkes hangi mevkide hangi takımda oynadığını yazsın.. Ben lise 2 yim. Okulda takımında oynuyorum daha önce tuborgda oynadım kskye transfer olucam büyük ihtimal.. 4 numara oynuyorum , boy:199, hadi bakalım herkes yazsın[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben lisede 3 e 3 maçlarda mahalledeyse dışarda oynardım ama en uzun ben olurdum genelde.içeriye kat ederdim. 3 numara gibin. pivot hareketleride yapardık zaman zaman =P ama mahallede değilse deplasmanda yabancılarla oynuyosak pivot takılırdım.Çünkü bloklarım iyiydi. Streetball'da forvet oynardım.yine içeri katederdim bazen 3 sn de pas ister duncan gibi döner atardım dermişim euheu. boy 1.83.. şimdi oynicak adam yok :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yapalım abi bi maç.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ooo açmayın o konuyu yine ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Lise 2-3'te 1 Numara oynadım. Fakat geçen sene takım kısalığından ötürü [ En uzun pipo = 1.90 (: ] Forvet oynadım. Boyum 1.82 sol elimi kullanıyorum. Millet " Lan avantajlısın i$te " desede sol eli savunmak daha kolay diye dü$ünüyorum. Takım'a gelince Erzurum D.S.I'de oynuyorum. Bi$i sorucam haberi olan varmı? Genç takım maçları ne zaman ba$lıyo ve guruplar nerde ?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 mevki: kafama göre oynuyorum takım: sokak takımındayım ;p[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 8 senedir özgürlük parkında oynuyorum.İlk baslarda kucukkene hep ıcerde oynardım boy da uzun olunca 3 sn den cıkmazdım :) tabı kazmalıkta vardı sutlar berbattı vs.. Ama sonradan sonradan ballhandling imi biraz daha gelıstırıp,drıve larımı da gelıstırınce bırazda sut calısınca karman corman bısı oldum aslında her yerde oynuyom su ana duruma gore...Boy 1.87 de bı de smac vurabılsem :([signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1.87 rahat vurursun.Zıplamanı geliştir bi proglamla 8. sınıfta 1.80 dim vuruyodum smaç.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yaw zaten ramak kalıyo vurmaya.Tam zıplayıp elımı vurmak ıcın gerıyorum ama cembere carpıp sekıyo top :) 5 cm daha zıplasam vururum gıbı gelıo..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2-3 takım: urban :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yaş 9 Basketbol'a başlayış.. 4. Sınıf Istek Acıbadem Ilkokul takımı Şişli Terakki kupası 3. lüğü .. 1. Ayaza Işık'mıydı neydi hatırlamıorum 2. Şişli Terakki 3. Istek Acıbadem.. 5. Sınıf Istek Acıbadem Ilkokul takımı Mis Süt Kupası 5. liği + Takım Ruhu Kupası 1. Selim Pars 2. Doğuş 3. Hatırlamıyorum 4. Sosyal 5. Istek Acıbadem Kadıkoy 4. lüğü .. ilk 5'i bile hatırlarım 1. Emre Çeri 2. Can Ak 3. Varol Besen 4. Cem Sönmez 5. Hasan Durmuş 6. Sınıf Istek Acıbadem Ortaokul takımı Kadıkoy 3. lüğü 1. Hatırlamıyorum 2. Doğuş 3. Istek Acıbadem 4. St. Joseph 7 Sınıf Istek Acıbadem Ortaokul takımı 8. Sınıf Istek Acıbadem Futbol Takımı Hz : - 9 : - 10. Sınıf Istek Acıbadem Lise Basketbol takımı 11. Sınıf : - (Yaş Tutmadı) Aytiyetten : Kulüp olarak : Fenerbahçe , Geleceğin Yıldızları .. Biraz Nostalji yaptm[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ilkokulda 4 Numara oynardım.. Orta okulda 3 numara oynamaya başladım .. Lisede Boyum uzun olmasına ramen teknik üstünlükten dolayı Guard oynadım .. Boy : 184[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Pivot oynuyorum Boy 1,91 Ama yaş ufak 15 yaşındayım Artı Olarak Bloklarım Çok Mükemmeldir Kalın Bir Vücüdum var Artı olarak[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 1980-84 yıllarında Bursa Erkek Lisesinde, 1984-89 yıllarında Marmara Ünv. ve Paşabahçe de oynadım 1991 yılında başladığım doktora öğrenimi nedeni ile basketbol yaşantımı sonlandırdım. Oyuncu olarak basketbol oynamıyor olsam da, şu anda Basketbol Federasyonu Bursa İl Temsilciliğinde, tertip kurulunda gönüllü olarak çalışıyorum ve C klasmanı antrenörlük belgesi sahibiyim. Benim oynadığım dönemler de playmaker pozisyonundaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 PG,SG ve SF oynarım ama genellikle PG. boy 186 ve Phrexian ile aynı kaderi paylaşıyorum yani smaç vurmama ramak kalıyor ama vuramıyorum Konya Taşkentspor'da oynuyorum. bi de iç anadolu bölge turnuvası nerde olacak bilen var mı? bu sene il şampiyonasında kesin ilk 3 teyiz hani şampiyon olursak diye soruyorum bu arada lakabım AK-47. çünkü tam krilenko gibi oynuyorum yani block,steal,assist ve rebound konusunda her maç beşi geçiyorum ki block hariç hepsinde çoğu zaman çift haneye ulaşıyorum [signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! [Bu mesaj AK-47 tarafından 24 Eylül 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar