Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarok 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ragnarok bölümüne yazcaktim ama bu buraya ait bence :p eet ragnarok 2 yapiliyor ve yakin zamanda çikiyor (belki japonyada çikmistir bilmiyorum :P) oyun 2d o kendine has görüntüsünde çikip tamamen 3d kendine has yeni bir görüntüyle geliyor :) görüntüler tagmin edilebilecegi gibi anime severleri memnun edicek. Pek fazla ss ve bilgi yok elimizde :)

Movie

Bi tane de minik ss :9

[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.

Mesaj tarihi:
bir ragnarok manyağı olarak (yaklaşık 10-12 ay oynadım) hemen videoyu indiriyorum :D ama bi daha oyuna para vermem hoca zaten öss de geldi.. (seneye girecem) yinede saol[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
ehehe valla o zaman bakarız ama sanmıyorum yinede :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
videoyu izledim eğer böyle olacaksa oynarım valla abi çok güzel gözüküyor :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
eet arkadaslar video daki gibi hatta daha da güzel olcakk o video daki oyun içi görüntüü :D[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
1. yi bitürlü oynayamadım bunu oynarm artık[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 14 Haziran 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
eet arkadaslar video daki gibi hatta daha da güzel olcakk o video daki oyun içi görüntüü :D

*!ağzının suyu akar*[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
ohş süfer :D beğendim ragnaroka devam :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Evet arkadaşlar R2 için bir kaç tane ss :)

[spo1=4gamer.net ten ss ler]

[/spo]

[spo2=Kendi sitesinden.]

[/spo][signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]

• Yeni Oluştur...