Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest 2

erchivist

Öne çıkan mesajlar

vay be e.q bölümü kapanmış :D nese oyunda bug vardı ve pvp olmaması çok kötü etkilemişti oyunu bu yüzden bırakıldı :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Değildi çünkü herzaman olduğu gibi sony teknik ve oyun içi hizmette çok acizdi, oyunda o kadar çok bug vardıki bir yerden sonra saymayı bıraktım ben. PvP olmaması bir yere kadar etki etti lakin raid sistemi çok iyidi, tabi kağıt üzerinde. Bir raid düzenlemeye kalktığında bug larla uğraşmaktan mob lara ilgi gösteremiyoduk. Ama dediğim gibi benim bırakmamdaki asıl neden sony`nin acizliğidir.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bence gayet güzel
fakat ben bıraktığımda(ocak civarı) çok fazla bug vardı yani everquestin çekiciliğinin raidler olduğunu düşünürsek raidle ilgili neredeyse herşey buglıydı oyunda
şu anda ne durumda oyun bilmiyorum açıkcası fakat hala oynayanlar olduğuna göre bir şeyler düzelmiş olmalı :)
pvpnin olmamasının hiç bir negatif etkisi yok yeterli pve target mevcut bence gerçi level 30 iken bırakmıştım ben end game content hakkında pek bir fikrim yok ama dediğim gibi eğer hala raid sistemi vs o kadar buglı ise kesinlikle çekilebilir bir oyun değil. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...