vimpir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 S&D ne zaman aratsam bu cikiyor belli basli 2,3 sayfaya giriyorum nasil geliyor bu zimbirti[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bana geldi lan[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 napcas lan:)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ad-awerede buluyor onu ve onemli bir tehdit degil diyor kısacası son kullanılan programların falan tutuldugu bir liste gibi birşey silinmesinde bir zarar yok silinmemesinde bir zarar yok diyor. Ben temizle diyorum ona hep. Şimdiye kadar bişi olmadı. Siz bilirsiniz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hepsi buluyorda ne biliyim:) insan kil oluyor :D[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poseidon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o security centerdan ayarlanabilen notifylardan dolayı çıkıyor, mesela windows güncellemeleri, virus monitoring ve firewall un durumunu belli eden msglar, bunları kendiniz disable ettiğinizde s&d buluyor ve düzeltmeye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar