Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEĞERMİ!!

dynasty

Öne çıkan mesajlar

@dynasty psikolojin sağlamsa eğer ölüme falan gitmezsin.
Şahsen kendi görüşüm; hiç bir şekilde ölüme kadar gitmez bir üzüntü, aşk vs...
Kendini zorlarsın ancak ölüm için, o da psikolojine dayanıyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

oda doğru dünya aşk üzerine dönmüyor tabi ki.Aslında intihar etmek bir zayıflık ne biliyim güvensizlik.

Ama insanlar böyle oldunu bile bile intihara kalkısa biliyor.İnsan o an içinde bulundugu ruh haline göre şekil alıyor.Ve bazı kötü seyler çıkıyıor ortaya.

İNTİHAR gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm
bu yüzden diyolar bir kızla 2 aydan fazla ilişkiniz olmasın diye :) Hiç bu kadar bağlanmadım bir kıza istemiyorum da iyiyim böyle[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!

[Bu mesaj RayCharles tarafından 22 Eylül 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 22 Eylül 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
tabii ki, üzülmek de doğal birşey, ama o hüznü hayatımıza yaymamak gerekli.

bu görüş deişir..ama benimde hayat görüşüm bu..üzüntüyü yayarsam kazara hayatıma biterim ben..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)

[Bu mesaj malik tarafından 23 Eylül 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj malik tarafından 23 Eylül 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BENCE DUYGULARIN ÖNÜNE GEÇEMEMEK bir sorun deil.Nasıl yemek yiyorsan buda öle bişe. Bence duygularına kımse hakim olamaz.

ne yani düşünmicem diosn nereye kadar bi yerde aklına gelior.Mesela sewgilnle bi yerde otırıodnz(kafe fln) o kafenin önünden geçerken onu hatırlamıcakmısın.

zaten hatırlamazsan gerçektn sevmemişsndir!!! :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...