StJoe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşlar yeni gelecek bir mmo varmıdır acaba kulağınıza çalınmış olan yakın zamandan sözediyorum..[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Dark&Light ve Roma Victor en yakın çıkabilecek oyunlar sanırım.Detaylı liste www.mmorpg.com da.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dark and light süper oyun olucak tavsie ederim şahsen ben alıcam ve herkesin almasını tavsie ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sanırım bende ona bakıcam peki beta testte olan deneyerek vaktimi harcayabileceğim bişeyler varmı? 3 küsür senelik nonstop DAOC serüvenini artık sonlamak istiyorum ve WoW türü birşeye yönelmek ya da şöyle diim beklerken birşeylere para ödemek istemiyorum... D&L a büyük ihtimal geçiş yaparım[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar