DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Herkese selam, forumda şuan PA için bir konu açılmış durumda ama insanların dikkatini çekmek için bi daha dile getireyim dedim. UO'daki yaşadıklarımdan biliyorum, bir PA'ya newbie olarak katılmak ve senden tecrübeli arkadaşlarından destek almak çok mutluluk verici bir olay... Bunu SWG'de de yaşamak ve yaşatmak istiyorum. Herkesin yarattığı karaktere göre seçtiği bir gezegen olabilir ama Eclipse'de bir gezegen ve şehirde buluşmaya ne dersiniz? Bu şekilde PA'nın da temelini oluşturmuş oluruz. Şuan zaten ikili üçlü gruplaşmalar olmuş durumda. Benim istediğim bu grupların hepsinin biraraya gelmesi... Ne dersiniz dostlar, hangi gezegende buluşalım? (Bu arada oyunum postada, inşallah haftasonu elimde olur, şuan oyunda olan arkadaşlara katılmak için can atıyorum.)[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ahh ahh nerede 1 aydir aynı konuyu konusuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Gene konuşalım, elbet birileri "Hadi yapalım" dicek. Ben daha oyuna giremedim bi girsem, neler yapacam ama... :)[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Benim swg bu hafta içinde elimde olucak isterseniz herkes buraya ıcq larını yazsın herkes birbirine en azından ulaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 En mantıklısı bi şehirde buluşmak ya da buluşma için yer ve zaman belirlemek, atıyorum her akşam saat 9.30'da mos eisley cantina'da buluşulur, artık huntinge mi gidilir, cantinada kalıp dansçı kızlara mı yazılır, yoksa tepebaşına gidip çilingir sofrası kurulup rakı-meze-muhabbet mi yapılır... Bence PA kurulana kadar bu yolu izlemek en güzeli... Tabi bu benim fikrim her türlü fikre saygım var, en iyisini konuşarak buluruz...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Arkadaslar herkese tum Eclipsete oynayan arkadaslara , butun sevdikleirni arkada bırakıp ,esylarına toplayıp ,yesillikler icindeki dogayla kucaklasmıs guzel gezegenimize Naboo ya gelmelerin icin cagrıda bulunuyorum(uz) Theed sehiri bizim icin turk ler icin cok guzel bir gelicek hazırlıyor .. ;)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Naboo çok güzel gezegen tam benlik dağ taş yeşil ormanlar kırlar... Yalnız bi şartım var, gelince kamp ateşini ben yakarım... :) Peki Arnaviscaa'nın bahsettiği server problemi? Bu diğer serverlarda da aynı mı yoksa eclipse'mi özgü?[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Eclipse en kalabalık serverlardan biri oldugu icin en cok problem yasayanlardanda biri dogal olarak . Ama inan bu problemlere deger birlikte oynamak duygusu.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Haklısın hocam, birlikte oynamak ne olursa olsun zevkli... Oyuna bi giriim, geliyorum nabooya... Ya bişi sorcam, kamp ateşi yakınca üstünden falan atlayabiliyo muyuz? Düşünsenize, Belgrad hesabı, Naboo'da pikniğe gidilir, yakartop falan oynanır... :) Mantar da toplarız ormandan...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ates ustunden sıcrayamiyoruz tabiki ama , dusunsene toplanmisiz 10-15 kisi baslamısız ava theedden yolda ne cıksa bana mısın demeden olduruyoruz , bir sure sonra sehirden epeyi acıldıgımızı farkedip havanın karardıgını ve yoruldugumuzuda goz onunde bulundurarak kamp kuruyoruz tabi kalabilık oldugumuz icin en az 2 kamp kuruluyor , dans etmesini beceren yetenekli danscılarımız kampa neseyi getirriken bir taraftan doktorlarımız yaraları iyilestirmek icin caba sarfediyor tabi konusmalar sohbetler icilen sıcak bir fincan kahve bunların hepsi butunlesince bir bakıyoruz saatler gecmis .. Hespi gercek olucak az kaldı cok az ..![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Abicim o kadar ormana gitmişsin, kahve mi içicen? Ben bi kuzu çevirme yapmadan, buz gibi bi rakı içmeden bi yere gitmem...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 rakiyi icki sonra ava giderken avlanasın dimi :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yok canım avı bitirdikten sonra içeriz rakıyı... Sonra beni theed'e kadar taşırsınız artık... Klasik sarhoş muhabbeti... :) Biri kesin fazla kaçırır içkiyi... Bu Naboo işi benim aklıma yattı abi... Eclipse'de oynayan arkadaşlar!!! Levent'in çağrısına kulak verin, hep beraber Naboo'da buluşalım... Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) [Bu mesaj DA2019 tarafından 22 July 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ya o kadar birlik beraberlik dedik, topu topu uc kisi cevap yazdi. Nerde bu ahalinin geri kalani? Herkes tek basina takiliyo galba...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) [Bu mesaj DA2019 tarafından 22 July 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Tatooine'de ortam yok bir kere,sırf çöl arada bir kaç heycan yapacak yaratık dışında birşey yok Tatooinede.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bence de, Codmaster... Naboo şu an en iyi tercih gibi gözüküyor...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 beyler yanlis dusunuyosunuz tatoonie cok iyi bir gezegen aylari yuksek daglari ve kum firtinalari ve buyuk maceralariyla harika bi gezegen, sonucta tabiki bi yerde toplanak kasabamizi yapar yasar gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Macera istiyorsan Lok veya Dantooine'e gideceksin,yaşayacak bir yer arıyorsan Naboo'ya geleceksin.Rebel öldürmek istiyorsan Tatooine'e bakabilirsin tabi :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader [Bu mesaj codmaster tarafından 23 July 2003 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 sizde de oyle mi bilmiyorum ama naboo pek guzel pek hos ama cok lagli bende, chatlag bile oluyo... baya bekliorum oturup kalkarken bile =/ tattooine ise dag tas col iste bi halt yok ama lag acisindan en uygun yer benim icin simdilik, oralarda dolaniyorum =p neyse ki evlerimiz insa edildi naboo da bir adada, oraya tasiniyorum yakinda ehe[hline]Meelou A'Ie - Twi'lek Scout & Entertainer - Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Lag olmuyor Naboo'da,hatta lag içinse Naboo'nun popülasyonu daha az Tatooine'den.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hmm ilgincmis naboo kettemoor da cok kalabalik tattooine pek kalabalik degil, herhalde ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 once notral, s0ona rebelve jedılık, akabınde dark sıde olup rebellerın dotunu kesecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 tattooine'e imperial giremio ki.. girdiim anda kesiolar..geçen theed'den adam topliip gidicektim rebel scumları kesicektim o da olmadı..:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Zaten Rebel Scum'ların çoğu creature handler şimdi nerflendi tüm petler,şimdi bakalım imparatorluk karşısında nasıl duracak zavallılar :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar