Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birlik, beraberlik için aynı şehirde buluşalım...

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam, forumda şuan PA için bir konu açılmış durumda ama insanların dikkatini çekmek için bi daha dile getireyim dedim. UO'daki yaşadıklarımdan biliyorum, bir PA'ya newbie olarak katılmak ve senden tecrübeli arkadaşlarından destek almak çok mutluluk verici bir olay... Bunu SWG'de de yaşamak ve yaşatmak istiyorum. Herkesin yarattığı karaktere göre seçtiği bir gezegen olabilir ama Eclipse'de bir gezegen ve şehirde buluşmaya ne dersiniz? Bu şekilde PA'nın da temelini oluşturmuş oluruz. Şuan zaten ikili üçlü gruplaşmalar olmuş durumda. Benim istediğim bu grupların hepsinin biraraya gelmesi...

Ne dersiniz dostlar, hangi gezegende buluşalım?

(Bu arada oyunum postada, inşallah haftasonu elimde olur, şuan oyunda olan arkadaşlara katılmak için can atıyorum.)[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)
Sosyal ağlarda paylaş

En mantıklısı bi şehirde buluşmak ya da buluşma için yer ve zaman belirlemek, atıyorum her akşam saat 9.30'da mos eisley cantina'da buluşulur, artık huntinge mi gidilir, cantinada kalıp dansçı kızlara mı yazılır, yoksa tepebaşına gidip çilingir sofrası kurulup rakı-meze-muhabbet mi yapılır... Bence PA kurulana kadar bu yolu izlemek en güzeli... Tabi bu benim fikrim her türlü fikre saygım var, en iyisini konuşarak buluruz...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar herkese tum Eclipsete oynayan arkadaslara , butun sevdikleirni arkada bırakıp ,esylarına toplayıp ,yesillikler icindeki dogayla kucaklasmıs guzel gezegenimize Naboo ya gelmelerin icin cagrıda bulunuyorum(uz) Theed sehiri bizim icin turk ler icin cok guzel bir gelicek hazırlıyor .. ;)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect '
Sosyal ağlarda paylaş

Naboo çok güzel gezegen tam benlik dağ taş yeşil ormanlar kırlar... Yalnız bi şartım var, gelince kamp ateşini ben yakarım... :)

Peki Arnaviscaa'nın bahsettiği server problemi? Bu diğer serverlarda da aynı mı yoksa eclipse'mi özgü?[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın hocam, birlikte oynamak ne olursa olsun zevkli... Oyuna bi giriim, geliyorum nabooya...

Ya bişi sorcam, kamp ateşi yakınca üstünden falan atlayabiliyo muyuz? Düşünsenize, Belgrad hesabı, Naboo'da pikniğe gidilir, yakartop falan oynanır... :)

Mantar da toplarız ormandan...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

ates ustunden sıcrayamiyoruz tabiki ama , dusunsene toplanmisiz 10-15 kisi baslamısız ava theedden yolda ne cıksa bana mısın demeden olduruyoruz , bir sure sonra sehirden epeyi acıldıgımızı farkedip havanın karardıgını ve yoruldugumuzuda goz onunde bulundurarak kamp kuruyoruz tabi kalabilık oldugumuz icin en az 2 kamp kuruluyor , dans etmesini beceren yetenekli danscılarımız kampa neseyi getirriken bir taraftan doktorlarımız yaraları iyilestirmek icin caba sarfediyor tabi konusmalar sohbetler icilen sıcak bir fincan kahve bunların hepsi butunlesince bir bakıyoruz saatler gecmis .. Hespi gercek olucak az kaldı cok az ..![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect '
Sosyal ağlarda paylaş

Yok canım avı bitirdikten sonra içeriz rakıyı... Sonra beni theed'e kadar taşırsınız artık... Klasik sarhoş muhabbeti... :) Biri kesin fazla kaçırır içkiyi...

Bu Naboo işi benim aklıma yattı abi... Eclipse'de oynayan arkadaşlar!!! Levent'in çağrısına kulak verin, hep beraber Naboo'da buluşalım...

Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)

[Bu mesaj DA2019 tarafından 22 July 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o kadar birlik beraberlik dedik, topu topu uc kisi cevap yazdi. Nerde bu ahalinin geri kalani? Herkes tek basina takiliyo galba...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)

[Bu mesaj DA2019 tarafından 22 July 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sizde de oyle mi bilmiyorum ama naboo pek guzel pek hos ama cok lagli bende, chatlag bile oluyo... baya bekliorum oturup kalkarken bile =/

tattooine ise dag tas col iste bi halt yok ama lag acisindan en uygun yer benim icin simdilik, oralarda dolaniyorum =p

neyse ki evlerimiz insa edildi naboo da bir adada, oraya tasiniyorum yakinda ehe[hline]Meelou A'Ie - Twi'lek Scout & Entertainer - Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...