nightmare_sago Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya beyler ben knight a yeni başladım ve indirdim ama oynayamıyorum yani oynuyorum ama oynayamıyorum :))).Oyuna giriyorum 10 dakka sonra geri masaüstüne dönüyo.Bi daha giriyom bi daha çıkıyo. Lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu yastan sonra cocuk bakiciliqi yapmak gibi bisey olsa gerek buu[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: RetroSpect Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 :-)sende trekrar gir tekrar çık..[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hiç başlama be.Kendin için.Bi kaç topic üste bak bi oku.Sonra düşün KO oynasammı die?[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar