irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya oyle sarkılar oluki huzunn cokuyo,,bazısında bakmısım dansediyorum..otobusten izlediğim yaslı teyzeye uzulup aglamaklı oluyorum..her aksam dersaneden donerken karannlıkta kaybolmak istiyorumm..derslerde uyuyorumm..en yakın arkadaslarıma gereksiz yere bagırıyorumm(gerci onlar sanırım bişilerin normal olmadıgı bilior ama)noluyo ya,,ben artık hayatı eskisi kadar sevmiyorum galiba...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende zevk almıyorum sanki hayattan eskisi gibi gidip bi sevgili bulayım[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 klasik liseli genç tribi bende de var geççek boşver.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 evt ya aklıma o da gelio..ergen ergen nereye kadar..bitsin artık ya..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 katatonia - tonight's decision'ın çıktığı zamanı hatırlıyorum. aynen böyleydim ya, feciydi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bitirdi beni bu lise artık bitsin[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 war bendede bu aralar bi antipatiklik yani bişi durmadan kurcalıyo[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: fastreload, 22 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki: bende zevk almıyorum sanki hayattan eskisi gibi gidip bi sevgili bulayım fazla bulursan bana da göndersene beah :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 evt surekli bişi durtuyoo..bide ben umursarken onca seyii.bende baska kimse umursamıo,, cok mu duyarlıyım.. hayır bence aptallık ediyorum ama gecmio işte.....[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben uzun zamandır bırıne baglıyım yanı en azından o bana baglı dııl platonık denıyo sanırım neden bole oldugumu bılmıorum her sabah bana guluyo aşık oluyorum kapıdan cıkıyorum ona askım devam edıyo ama sonuo her sabah alevlenıyo aksama dogru azalıyo ne bu ya[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aaa adam topiğimi calıo..franxsua problemeli olan benim..git baska topik ac kendine...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bunlar ergenliğin çok normal olayları, olgunlaşma süreci desek daha doğru olur. Bana da oluyor bazen. Bakıyorum bir garibana adam 10ykr için dileniyor ben bazen 10ytl harcıyorym die ağlayasım geliyor, normaldir takma kafanı.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: irin, 22 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: evt surekli bişi durtuyoo..bide ben umursarken onca seyii.bende baska kimse umursamıo,, cok mu duyarlıyım.. hayır bence aptallık ediyorum ama gecmio işte..... boşver takma kafana.. bende aynı aptallığı yapıyorum..niye çok önemsiyorsam..bunu değiştirmek imkansız sanırım :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: irin, 22 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: aaa adam topiğimi calıo..franxsua problemeli olan benim..git baska topik ac kendine... eheh heycana mahal yok .[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: cuytherock, 22 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 22 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki: bende zevk almıyorum sanki hayattan eskisi gibi gidip bi sevgili bulayım fazla bulursan bana da göndersene beah :) oldu. adres?[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: irin, 22 Eylül 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ya oyle sarkılar oluki huzunn cokuyo,,bazısında bakmısım dansediyorum..otobusten izlediğim yaslı teyzeye uzulup aglamaklı oluyorum..her aksam dersaneden donerken karannlıkta kaybolmak istiyorumm..derslerde uyuyorumm..en yakın arkadaslarıma gereksiz yere bagırıyorumm(gerci onlar sanırım bişilerin normal olmadıgı bilior ama)noluyo ya,,ben artık hayatı eskisi kadar sevmiyorum galiba... aynı durumdayım lan.aehah sorunlu gençlik:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: irin, 22 Eylül 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ya oyle sarkılar oluki huzunn cokuyo,,bazısında bakmısım dansediyorum..otobusten izlediğim yaslı teyzeye uzulup aglamaklı oluyorum..her aksam dersaneden donerken karannlıkta kaybolmak istiyorumm..derslerde uyuyorumm..en yakın arkadaslarıma gereksiz yere bagırıyorumm(gerci onlar sanırım bişilerin normal olmadıgı bilior ama)noluyo ya,,ben artık hayatı eskisi kadar sevmiyorum galiba... Sürekli uyku, isteksizlik, mutsuzluk, agresiflik bunların hepsi depresyon belirtileri. Depresyon dediğimiz şey de bir hastalıktır ve müdahale edilmemesi halinde 6-9 ay sürebilmektedir. Zamanla iyice kötüleştiğini düşünürsen bu durumun bir psikoloğa görünmeni öneririm Genellikle Türkiye'de depresyon dediğimiz olay pek bir önemsenmiyor nedense, çoğu insan farkında olmadan depresyona girip çıkıyor, çoğu kişi de "gençlik sorunları" deyip geçiyor. Oysa ciddi bir sorundur.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bence depresyondan çok klasik melankoli durumları gibi. güzel bi şey.çoğunlukla bu durumdayım.ama halimden memnunum.garip bi duygu.değişik bi zevk veriyor insana.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 "Klasik melankoli durumu" diye adlandırdığın şey günümüz gençliğinde çok önemli bir problem, klasik diyip geçebildiğinize şahsen şaşırıyorum. Evet, melankolinin günümüz gençleri arasında çok yaygın olduğu belli, ancak bu depresyon hastalığının ciddiyetini azaltmaz. Ayrıca unutmayalım ki depresyonun sonuçlarından biri de akademik başarıdaki düşüştür, böyle bir şeyi de özellikle üniversiteye hazırlandığınız senede istemezsiniz diye düşünüyorum.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 irinim yavrucum sıkma kendini...okul başladı eller havaya mevsimi bittiya ondandır...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben de aynı durumdayım bıktım hayattan gibi bişey, ama seviyorum bu melankolik halimi, beyaz atlı prensesimin gelip beni bu depresyondan kurtarmasını bekliyorum... :)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Beyaz atlı prenses yok bu dünyada sadece her yer mendilci kız dolu :([signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yakın bi zaman sonra ruh haline göre playlistin değişir işte bu normal olur! onu seni yönlendirmeden sen onu yönlendir! ah hayat ah ne kadar zorsun![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 playlistine göre degısıyosa ruh halin şakşuka felan dinle yada mezdeke gobek atarsın daha ne[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ne kadar mutlu olursam olayım acı çekmeye bayılırım.. sonrada isyan ederim neden bukadar acı çekiyorum ben diye.. sonrada böle gülerim euahuahuah[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar