Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ruh halim playlistime baglı,,durumum cok mu kotu??

irin

Öne çıkan mesajlar

ya oyle sarkılar oluki huzunn cokuyo,,bazısında bakmısım dansediyorum..otobusten izlediğim yaslı teyzeye uzulup aglamaklı oluyorum..her aksam dersaneden donerken karannlıkta kaybolmak istiyorumm..derslerde uyuyorumm..en yakın arkadaslarıma gereksiz yere bagırıyorumm(gerci onlar sanırım bişilerin normal olmadıgı bilior ama)noluyo ya,,ben artık hayatı eskisi kadar sevmiyorum galiba...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

evt surekli bişi durtuyoo..bide ben umursarken onca seyii.bende baska kimse umursamıo,, cok mu duyarlıyım.. hayır bence aptallık ediyorum ama gecmio işte.....[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzun zamandır bırıne baglıyım yanı en azından o bana baglı dııl platonık denıyo sanırım neden bole oldugumu bılmıorum her sabah bana guluyo aşık oluyorum kapıdan cıkıyorum ona askım devam edıyo ama sonuo her sabah alevlenıyo aksama dogru azalıyo ne bu ya[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar ergenliğin çok normal olayları, olgunlaşma süreci desek daha doğru olur. Bana da oluyor bazen. Bakıyorum bir garibana adam 10ykr için dileniyor ben bazen 10ytl harcıyorym die ağlayasım geliyor, normaldir takma kafanı.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 22 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
evt surekli bişi durtuyoo..bide ben umursarken onca seyii.bende baska kimse umursamıo,, cok mu duyarlıyım.. hayır bence aptallık ediyorum ama gecmio işte.....
boşver takma kafana.. bende aynı aptallığı yapıyorum..niye çok önemsiyorsam..bunu değiştirmek imkansız sanırım :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 22 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 22 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
bende zevk almıyorum sanki hayattan eskisi gibi

gidip bi sevgili bulayım
fazla bulursan bana da göndersene beah :)

oldu. adres?[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 22 Eylül 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
ya oyle sarkılar oluki huzunn cokuyo,,bazısında bakmısım dansediyorum..otobusten izlediğim yaslı teyzeye uzulup aglamaklı oluyorum..her aksam dersaneden donerken karannlıkta kaybolmak istiyorumm..derslerde uyuyorumm..en yakın arkadaslarıma gereksiz yere bagırıyorumm(gerci onlar sanırım bişilerin normal olmadıgı bilior ama)noluyo ya,,ben artık hayatı eskisi kadar sevmiyorum galiba...

aynı durumdayım lan.aehah sorunlu gençlik:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 22 Eylül 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
ya oyle sarkılar oluki huzunn cokuyo,,bazısında bakmısım dansediyorum..otobusten izlediğim yaslı teyzeye uzulup aglamaklı oluyorum..her aksam dersaneden donerken karannlıkta kaybolmak istiyorumm..derslerde uyuyorumm..en yakın arkadaslarıma gereksiz yere bagırıyorumm(gerci onlar sanırım bişilerin normal olmadıgı bilior ama)noluyo ya,,ben artık hayatı eskisi kadar sevmiyorum galiba...

Sürekli uyku, isteksizlik, mutsuzluk, agresiflik bunların hepsi depresyon belirtileri. Depresyon dediğimiz şey de bir hastalıktır ve müdahale edilmemesi halinde 6-9 ay sürebilmektedir. Zamanla iyice kötüleştiğini düşünürsen bu durumun bir psikoloğa görünmeni öneririm
Genellikle Türkiye'de depresyon dediğimiz olay pek bir önemsenmiyor nedense, çoğu insan farkında olmadan depresyona girip çıkıyor, çoğu kişi de "gençlik sorunları" deyip geçiyor. Oysa ciddi bir sorundur.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

"Klasik melankoli durumu" diye adlandırdığın şey günümüz gençliğinde çok önemli bir problem, klasik diyip geçebildiğinize şahsen şaşırıyorum.
Evet, melankolinin günümüz gençleri arasında çok yaygın olduğu belli, ancak bu depresyon hastalığının ciddiyetini azaltmaz. Ayrıca unutmayalım ki depresyonun sonuçlarından biri de akademik başarıdaki düşüştür, böyle bir şeyi de özellikle üniversiteye hazırlandığınız senede istemezsiniz diye düşünüyorum.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...