Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Tamonikiden, 22 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Shazzrah ,Arcane Prot Potion kıtlıgı varsa MC icinde ragnaros haric en zor boss.Baron kesinlikle cok kolay. abi ilk deneme diyorum ne prot potionu. fire resistimiz bile yoktu :) ama o yuzden baron bizi cig cig yemisti. pet olayina gelince, valla bilmiyorum kac tane hunter gidiyo ama pet ile cekildigini biliyorum :) bide kesinlikle panik yapmamak lazim baronda. mt bomba olursa, healthini hep full birakip olmemesi lazim. olurse bile offtank halletmeli, bu arada ooc rezzer mt yi resleyip healleyip savasa gondermeli. eger aggro kacarsa yine heyecan yok, tanklar alir. herkes ayri bi yere kacarsa healerler heallayamaz unutmamak lazim (healerim ben mesela, mal mal kacan insanlar vardi hatirliyorum heallamiyodum ehehehe)[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Baron da on onemli is dispel. Melee class lari asla dispel etmeyecek priest leriniz sadece Mana user lari. Range DPS ayakta kalmak zorunda. Garr odasinin 2 tarafina group lari ayirin. ilk4 gurup Kuzey de son 4 group Guneyde duracak sekilde. Garr Rune unun orasida Bomb olanlarin kacacagi nokta. Oraya asla baska kimse gitmeyecek. MT bomba olursa Healer lariniz biraz dikkatle MT patlamadan once Shield atacak healing on time lari atacaklar. guzel bir focus heal ile olmez. Fire resist iniz cok cok fazla olmasia gerek yok Baron da. Dark iron helm bracer ve pants yeter. Onun disinda UBRS deki shield fire resist enchant lari ile idare edersiniz. Warlock lar felhunter kullanacak demonology iseler zaten sahane cok fazla mana ignite ve bomb olmazlar. HErkezde Bandage potion olacak. Range DPS cok cok acil olmadikca heal beklemeyecek healer lardan. Zaten butun boss lar icin bu gecerli. Her boss ta cok rahat bandage ile ayakta kaliyor Range DPS melee de biraz dikkatle ayni sekilde. 2 ooc kullanin. Bombalar bunlari oldurmesin. Rezledikleri her priest veya shaman/paladin muhakkat 1 kisinin rezlenmesi icin yardim etsinler durum cok kritik ise. Kesinlikle Baron Geddon icin addon kullanin. Olmazsa olmaz. Zaten CTRaid kullaniyorsaniz onda mevcut. Baron AOE e basladiginda MT sadece aoe disina ciksa yeterli zaten geri donuyor boss aoe bittikten sonra. Def spec bir MT niz varsa ortalama bi fire resist ile agro kaybetmeden hatta MT olmeden rahar rahat doversiniz. Esas zor boss bana gore Domo. Mage lerin ve off-tank lerin cok iyi olmasina bakiyor ve healer lar arasi mana converse e tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Lucifron 1. Shazz 2. En nefret ettiğim encounterlar. Belki Gehennas 3 :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hehe biz ilk 8 bossta hep ya 1. ya 2. denemede kestik ama gel görki baronda tarihi rekor kırarak 18. denemede fln kestik :D baron savasının olayı o aptal insanlarla yapınca ekstra zor olması. orta düzey zekaya sahip bir raidle yaparsan cok kolay. ama mutlaka bir sivri cıkıo arada. lagdan fln bahsetimiyorum tabi onlar talihsizlik arada bir olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fr Capi 300 diye biliyorum . %75 resiste tekabul ediyor lvl 60 ta.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 FR cap level x 5 işte. bosslar da level 63 kabul edildiği için 315 üstü fire resist gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Frostwhisperda daha guild olarak 3.haftamız olmasına rağmen MC de, dün gece 6boss u hiç wipe olmadan hepsini tek denemede kestik :D dizilişi hallettikten sonra, birde MT nin fire resist gearını oluşturduktan sonra çok bi terslik olmassa rahatlıkla bi seferde alınabilicek bi boss =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: cemad, 22 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: hehe biz ilk 8 bossta hep ya 1. ya 2. denemede kestik ama gel görki baronda tarihi rekor kırarak 18. denemede fln kestik :D baron savasının olayı o aptal insanlarla yapınca ekstra zor olması. orta düzey zekaya sahip bir raidle yaparsan cok kolay. ama mutlaka bir sivri cıkıo arada. lagdan fln bahsetimiyorum tabi onlar talihsizlik arada bir olabiliyor. ragnaros olmasin o 8 bosstan sonra olan, hani az cok benziyolar geddon ile =) [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 23 Eylül 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Delidumrul, 23 Eylül 2005 10:25 tarihinde demiş ki: Fr Capi 300 diye biliyorum . %75 resiste tekabul ediyor lvl 60 ta. Level 60 a karsi evet 300. Ama bosslar level 63 olduklari icin onlara karsi 315 cap. Ayni sey Defense da crite immune olmak icinde gecerli. Cogu kisi 425 defense immune to crit diyorlar ama bu level 60 moblara karsi. Bosslara yani lvl 63 moblara karsi 440 Defense lazim mobdan hic crit yememek icin.[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlimiter Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 EFET ikinci denemde öldü bugün. ilkinde %4 te wipe yedik sonra aldık ve baya ii bi yüzük düştü ki alamadıgımdan suan acılar içindeyim SIRA Shazzrahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar