SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Slm beyler premium servece almayı deniyorum ama bana kredi cartı kotlarını doğru olup olmadığını kotrol etmemi söylüyor belki hiç abartısız 20 defa kotrol ettim fakat olmadı daha sonra tekrar bi hata verdi kullanıcı çok fazla istekte bulundu daha sonra tekrar deneyin diyo bu sefer ne yapacam yoksa premium alımı falam mı kapandmı acaba bilisi olan varmı çok dertliyim bi yardımcı olun ha bide benim bu denediğim süre boyunca bunlar kartan kesildimi cevaplarını bekliyorum!!! İlgilenenlere Şimdiden Teşekkürler!!![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kredi card ının bankasını bi ara para cekilmiş olabilir.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 23 Eylül 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 daha önceden de verdi aradım ama bişi çekilmedigimni söylediler daha sonra nasil olduysa 1 2 saat sonra tekrar denedim olmuştu şimdide nerseyse 4 5 saat tir deniyorum[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ne yapacağımı kimse bilmiyomu yaw ?[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kredi kartı dısında verilen atm yanı nakıt kartları ıle alım yapılıyormu. ben denedım yanlış kart dıye hata verdı acaba hata bendemı oyundamı =?? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 başka bi siteden ala bilirmiyim güzenli bi premium ala bilceğim bi yer varsa lütfen bilgilendirin[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yaf biz -18 için havale ile alabilme şansımız yokmu?[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 uluslararası kullanıma acık bir kart olması lazm wisa master amex gibi.Bunun yaninda bazi bankalar internet kullanimi icin ozel tanimlama istiyorlar. Arkadaslar acilmishken bu konu soraym paypal uzerinden nasil alindigini tam olarak anlatabilecek olan war mi?[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Dikkat edin CC ile premium almaya çalıştığınızda kartan paraı cekiyor ama premium gelmiyor. Bir kere denediğinizde hata verirse Cc den para çeklip çekilmediğini konrtol edin. Yoksa olmadı diye 5-10 defa deneyerek bir çok kez para çekilmesine izin vermeyin. Bi ara böle olmuştu bana ve arkadaşlarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya bu paybal çok akrışık ya ne bu böle tasarım flnda berbat...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar