Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Premium Service


SoulCat4

Öne çıkan mesajlar

Slm beyler premium servece almayı deniyorum ama bana kredi cartı kotlarını doğru olup olmadığını kotrol etmemi söylüyor belki hiç abartısız 20 defa kotrol ettim fakat olmadı daha sonra tekrar bi hata verdi kullanıcı çok fazla istekte bulundu daha sonra tekrar deneyin diyo bu sefer ne yapacam yoksa premium alımı falam mı kapandmı acaba bilisi olan varmı çok dertliyim bi yardımcı olun ha bide benim bu denediğim süre boyunca bunlar kartan kesildimi cevaplarını bekliyorum!!!

İlgilenenlere Şimdiden Teşekkürler!!![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uluslararası kullanıma acık bir kart olması lazm wisa master amex gibi.Bunun yaninda bazi bankalar internet kullanimi icin ozel tanimlama istiyorlar.
Arkadaslar acilmishken bu konu soraym paypal uzerinden nasil alindigini tam olarak anlatabilecek olan war mi?[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat edin CC ile premium almaya çalıştığınızda kartan paraı cekiyor ama premium gelmiyor. Bir kere denediğinizde hata verirse Cc den para çeklip çekilmediğini konrtol edin. Yoksa olmadı diye 5-10 defa deneyerek bir çok kez para çekilmesine izin vermeyin. Bi ara böle olmuştu bana ve arkadaşlarıma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...