Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

halk koşusu, maraton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ölürüm büyük ihtimal.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
Yaw maraton ımkansız gıbı de 15 km olabılır o daha mantıklı :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
walla bana koymaz idmanlı sayılırım
en azından köprünün sonuna kadar yavaş bir tempoda koşabilirim.
ama ordan sonra en az 2-3 saat yürümek lazım, o koyar işte

off topic:
bisiklete izin verseler parkurda daha iyi olursu aslında :)
hatta mail bombardımanı yapsak birde bisiklet yarışı hazırlasalar iyi olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Pff kim kasıcak yaa

Zaten maraton bahane... Millet köprüde piknik yapmak için katılıo:D Yarısı ordan elendi bikere:P

Umarım buna karşı önlem alırlar veya o köprüyü piknik alanı yapan kroların hepsi köprüden aşağı düşer...

Bide pişkin pişkin sırıtıolar ya nefret ediorum:D

Neyse asıl konu; Maraton bahanesiyle köprüde piknik yapılmasın!!! İğrenç bi manzara... Kesinlikle yasaklansın+ceza verilsin

Upps asıl konu bu değildi... Onuda cevapliim bari: Hayır katılmıycam:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
ankarada olsa rakıp tanımıyorum kendı klasmanımda[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab

[Bu mesaj Apache tarafından 23 Eylül 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
maraton diyebilmen için 41 km koşman gerekiyor
bizim yapcağımız 8 km lik halk koşusu
ama organizasyonun asıl adı avrasya maratonu; fakat normal insanlar halk koşusu adı altında yarışıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
aslında deyneklerımle katılsam onur ödülü falan verirler bana. hakkatten katılayım ben buna.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
butun dunya avarasya maratonu veya kosusu olarak tanıyor butun tanıtımlar avrasya oalrak adlandırılıyorsa adı avrasya maratonudur
ben bu saate kadar halk kosusu dıyenı duymadım bu yasıma kadar
sızde boyle alısılageldık soylemlerı tanımlamaları degsıtırme hastalıgı var RTE nın turk degı lturkıyelı olayından sonra buna ıyıce ınandım
allah bılır yakında ıstanbul degıl asithane fılan dersınız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
hala nede israr ediyorsun
avrasya maratonu 41 km olanı ve gerçek sporcular katılıyor
normal halkın yarışcağı olay ise halk koşusu olarak adlandırılıyo ve daha kısa.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...