Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

halk koşusu, maraton

forgiver

Öne çıkan mesajlar

walla bana koymaz idmanlı sayılırım
en azından köprünün sonuna kadar yavaş bir tempoda koşabilirim.
ama ordan sonra en az 2-3 saat yürümek lazım, o koyar işte

off topic:
bisiklete izin verseler parkurda daha iyi olursu aslında :)
hatta mail bombardımanı yapsak birde bisiklet yarışı hazırlasalar iyi olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Pff kim kasıcak yaa

Zaten maraton bahane... Millet köprüde piknik yapmak için katılıo:D Yarısı ordan elendi bikere:P

Umarım buna karşı önlem alırlar veya o köprüyü piknik alanı yapan kroların hepsi köprüden aşağı düşer...

Bide pişkin pişkin sırıtıolar ya nefret ediorum:D

Neyse asıl konu; Maraton bahanesiyle köprüde piknik yapılmasın!!! İğrenç bi manzara... Kesinlikle yasaklansın+ceza verilsin

Upps asıl konu bu değildi... Onuda cevapliim bari: Hayır katılmıycam:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında deyneklerımle katılsam onur ödülü falan verirler bana. hakkatten katılayım ben buna.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

butun dunya avarasya maratonu veya kosusu olarak tanıyor butun tanıtımlar avrasya oalrak adlandırılıyorsa adı avrasya maratonudur
ben bu saate kadar halk kosusu dıyenı duymadım bu yasıma kadar
sızde boyle alısılageldık soylemlerı tanımlamaları degsıtırme hastalıgı var RTE nın turk degı lturkıyelı olayından sonra buna ıyıce ınandım
allah bılır yakında ıstanbul degıl asithane fılan dersınız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...