forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2 ekim pazar günü koşuluyor patiden koşuya katılmayı düşünen var mı? www.istanbulmarathon.org[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu nargileyle olmas[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 O kadar yolu kim koşar şimdi, kasar beni ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ölürüm büyük ihtimal.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Otobüsün, minibüsün peşinden yeteri kadar koşuyoruz zaten.. Kalsın..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yaw maraton ımkansız gıbı de 15 km olabılır o daha mantıklı :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla bana koymaz idmanlı sayılırım en azından köprünün sonuna kadar yavaş bir tempoda koşabilirim. ama ordan sonra en az 2-3 saat yürümek lazım, o koyar işte off topic: bisiklete izin verseler parkurda daha iyi olursu aslında :) hatta mail bombardımanı yapsak birde bisiklet yarışı hazırlasalar iyi olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paticik Maraton buluşması yapalm birlikte koşarz haha[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Pff kim kasıcak yaa Zaten maraton bahane... Millet köprüde piknik yapmak için katılıo:D Yarısı ordan elendi bikere:P Umarım buna karşı önlem alırlar veya o köprüyü piknik alanı yapan kroların hepsi köprüden aşağı düşer... Bide pişkin pişkin sırıtıolar ya nefret ediorum:D Neyse asıl konu; Maraton bahanesiyle köprüde piknik yapılmasın!!! İğrenç bi manzara... Kesinlikle yasaklansın+ceza verilsin Upps asıl konu bu değildi... Onuda cevapliim bari: Hayır katılmıycam:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 lise 2 deyken katılmıştım tamamlamıştım çok şükür yolu tabi dinlene dinlene fena olmuo kondisyon tavan[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ankarada olsa rakıp tanımıyorum kendı klasmanımda[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 23 Eylül 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İstanbulda olsam 1. gelirim kondisyon full zaten.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 biz buna avrasya marotonu dıyoruz halk kosusu degıl[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 maraton diyebilmen için 41 km koşman gerekiyor bizim yapcağımız 8 km lik halk koşusu ama organizasyonun asıl adı avrasya maratonu; fakat normal insanlar halk koşusu adı altında yarışıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aslında deyneklerımle katılsam onur ödülü falan verirler bana. hakkatten katılayım ben buna.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 butun dunya avarasya maratonu veya kosusu olarak tanıyor butun tanıtımlar avrasya oalrak adlandırılıyorsa adı avrasya maratonudur ben bu saate kadar halk kosusu dıyenı duymadım bu yasıma kadar sızde boyle alısılageldık soylemlerı tanımlamaları degsıtırme hastalıgı var RTE nın turk degı lturkıyelı olayından sonra buna ıyıce ınandım allah bılır yakında ıstanbul degıl asithane fılan dersınız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hala nede israr ediyorsun avrasya maratonu 41 km olanı ve gerçek sporcular katılıyor normal halkın yarışcağı olay ise halk koşusu olarak adlandırılıyo ve daha kısa.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar