FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mesela elimde bi şarkı var onun en başında dj bilmemne demek istiorum veya işte şarkının içine davul sesi falan koymak istiyorum böyle şeyleri yapabilceğim bi program varmı şarkıları modifiye etmek içni yani[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 virtual dj[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 virtual dj'de sanırım drum ekleme falan yok. reason var xaero'nun yazdığı da bi tutor var[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 MixVibes[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Cubase SX oldukça kullanışlı... midi uzantılı yazarım sonra değiştirirm falan diyosan Guitar Pro'da pek çok enstruman var (sesler dijital çıkıyo biraz yalnızca doğal olarak)[signature][hline]A large army is always disorderly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bendede virtul dj var isimede yarıyo onlada güzel mixler filan yapabiliyosun[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 MJ Studio ile FruityLoops'u birleştirirsen çok güzel rmxler yapabilirsin.. FruityLoops'ta şarkıya uygun rmx sesleri üretip mj'de mixlemen iyi sonuçlar ortaya çıkarır[signature][hline]"Hırçın sözler, nefret dolu gözler, tıslayan sivri diller, hepsi seni bekler..." d-zac ~ 216 p.s: fellantis - necromancers never die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar