Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum.

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

Fistan abartıyo biraz ama sonuçta dedikleri doğru...
olmaz öyle şey.
ya bi kere kız sevgilinin arkadaşı. sevgiline ne diceksin?

ha eğer o kız sevgilisini bırakıp, arkadaşının sevgilisiyle çıkmaya başlıcaksa o kızda delikanlı adama yaramaz![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe :)
olm doğruya doğru.
eğer o kız sevgilisini bırakıpta, arkadaşının sevgilisi ile birlikte olabilecek bi kızsa zaten senin işine yaramazki.
elindekinide kaybetmiş olursun...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne konuşcan olum bence konuşmak seni küçültür kızın gözünde. Bırak salla tınlama bile belkide seni kıskandırmak için yapıodur olamaz mı. Biraz ağır ol.. Olayı çok fazla bilmiyorum ondan fazla bişey diyemem ama bizde çok kızlar kaybettik. O zamanlar tamamdır abi herşey buraya kadarmış dedik dünyamız durdu ama noldu. Şimdi lisede arkadaş olduğum kızların bi çoğu evlendi çocukları var yolda gördüğümde selam veriyorum. Gördüğümde üzülüyormuyum yoo. Takma kafana fazla böyle şeyleri.

[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!

Sosyal ağlarda paylaş

goth sana kızıyorum bi kere.
neden mi? bak anlatiyim..
şimdi sen o kıza aşık oldum diyosun. o kız kim? şimdiki çıktıgının arkadaşı.
şimdi sen bu aşık olduguna teklif ettin şimdikinden ayrıldın diyelim. öbürüde kabul etti çıkıyonuz. iki gün sonra bu aşık oldum dediğin kızın arkadaşına aşık olmayacagın ne malum? sona onun arkadaşının arkadaşınada aşık olursan? sona onun arkadaşının arkadaşının arkadaşı benim kız arkadaşım falan olursa? i will kill you... akıllı ol.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 21 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Böyle işte aşık oldum ama durum karışık offfff

[Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 21 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]

cidden çok karışık. biraz forum kurallarına da göz gezdir, vakit geçer, unutursun. böyle topic olmaz olsun.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...