Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olmaz! seviyo sevmiyo birlikteyseler araya girilir mi hiç? yakışırmı delikanlı adama? ha ille araya girip ben bu kızı elinden alcam diyosan silahları kuşanırsınız çıkarsınız meydana düelloya...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya fistan abartma plz git konuş en güzeli fistanı dinleme :-p[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Fistan abartıyo biraz ama sonuçta dedikleri doğru... olmaz öyle şey. ya bi kere kız sevgilinin arkadaşı. sevgiline ne diceksin? ha eğer o kız sevgilisini bırakıp, arkadaşının sevgilisiyle çıkmaya başlıcaksa o kızda delikanlı adama yaramaz![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya tabi orası da var lonely snde haklısın :) ama gönül bu yaa laf söz geçmio ki :) hepimiz yaşamışızdır böyle bi durum belki[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yaa fistanı dinlemiyorum zaten abartıo şimdi kimseyi üzmekte istemiyorum içime atcam sanırım nabıyım :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gel bi rakı içelim..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 offffff nasil iyi olurdu varya rakıdan önce 2 vodkakola sonra rakı offffffffffffffffffffffffff yeter ulaaaannnnn skıldım bu işlerden yaaaaaaaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Gothic_Angel, 22 Eylül 2005 00:01 tarihinde demiş ki: yeter ulaaaannnnn skıldım bu işlerden yaaaaaaaaa kestir kurtul...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yaa fatih abi sen yapma yaaaa :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ehehehe :) olm doğruya doğru. eğer o kız sevgilisini bırakıpta, arkadaşının sevgilisi ile birlikte olabilecek bi kızsa zaten senin işine yaramazki. elindekinide kaybetmiş olursun...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kestirme lan lazım olur.. rakın+kavun+peynir olcak şimdi şurda çalacas ordan 2-3 damar.. sonra senle çıkıcaz boxerlarla kovalıcaz milleti UAZHAUZHUH[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gothic dayanamaz başlar ağlamaya ama herkes onu kınar koskoca adam kız yüzünden üzülürmü die[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Xaero offffff yaa koyma şu smilleri plz :( ya konuşcam kızla yaaa offfffffffffffffffffffff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aşk yalan.. geçici bunu anladım çok intaar etmeye kalkıştım.. şuan ölmeyi istediğim kızla beraberim.. fakat çıkınca aşk hissi tamamen 2-3 ay sonra yokoluyor.. o yüsden fasla hırpalama kendini[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aşk olduğunu sanmıom. geçici bişi bence. ayrıca kız gözüne çok sexi geldiği içinde olabilir. ama aşk olduğunu sanmıorum.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya aşk öyle lafın gelişi aşık oldum derler ya ama acaip hoşlandım hatta dün gece plan yapıodum şuraya gideriz fln diye pffffff :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ne konuşcan olum bence konuşmak seni küçültür kızın gözünde. Bırak salla tınlama bile belkide seni kıskandırmak için yapıodur olamaz mı. Biraz ağır ol.. Olayı çok fazla bilmiyorum ondan fazla bişey diyemem ama bizde çok kızlar kaybettik. O zamanlar tamamdır abi herşey buraya kadarmış dedik dünyamız durdu ama noldu. Şimdi lisede arkadaş olduğum kızların bi çoğu evlendi çocukları var yolda gördüğümde selam veriyorum. Gördüğümde üzülüyormuyum yoo. Takma kafana fazla böyle şeyleri.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 goth sana kızıyorum bi kere. neden mi? bak anlatiyim.. şimdi sen o kıza aşık oldum diyosun. o kız kim? şimdiki çıktıgının arkadaşı. şimdi sen bu aşık olduguna teklif ettin şimdikinden ayrıldın diyelim. öbürüde kabul etti çıkıyonuz. iki gün sonra bu aşık oldum dediğin kızın arkadaşına aşık olmayacagın ne malum? sona onun arkadaşının arkadaşınada aşık olursan? sona onun arkadaşının arkadaşının arkadaşı benim kız arkadaşım falan olursa? i will kill you... akıllı ol.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 offfff fistan dalga geçme beaaaaaaaaaaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olmaaaaaaaaz olmaz deme olur[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gothic valla kusura bakma ama bende Fistan'a katılıyorum. haklı adam. doğruya doğru...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Cintonik, 21 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ok [signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaa öyle bişi hiç gelmedi başıma yaa zaten acaip tereddütteyim ya imyata prince giderken bulgurdan olmak olayı :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Gothic_Angel, 21 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Böyle işte aşık oldum ama durum karışık offfff [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 21 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] cidden çok karışık. biraz forum kurallarına da göz gezdir, vakit geçer, unutursun. böyle topic olmaz olsun.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olm burda tek artis var oda BENİM uzatmayın[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar