Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Gothic, 23 Eylül 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ya dün gece harbi aposta dönüyordum konuşmuşum bide annem sbah söledi demişimki beyler ben çok yoruldum bufflamaktan 1 healer bulun yaaa. puhahah KO nun etkileri :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Benide Annem Yemege cagrıyordu bende Light Magelye Kapısıyordum Kitlendim Anneme Verdigim Cevap ; DUR ANNE ADAM KİTLEDİ BENİ acılınca gelcem :D[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aslında bu sorun sade ko da değil wow oynayan arkadaş larımdada var adam lar rüyalarında boss keserken görüolarmış kendilerini YASAL UYARI:MMO SAĞLIĞA ZARARLIDIR[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ko nun etkisi sol elimde var. baş parmagım 9-10 aydır z nin üstünde. şeklim bozuldu[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 23 Eylül 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: rApbOyZ, 23 Eylül 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Benide Annem Yemege cagrıyordu bende Light Magelye Kapısıyordum Kitlendim Anneme Verdigim Cevap ; DUR ANNE ADAM KİTLEDİ BENİ acılınca gelcem :D :lol::D[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 annem yemek yapınca her gün umutla yemeğin yanına koşuyorum ama o istediğim yemeği hala bulamadım tyon meats :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben evde cz deydim. bowlda tek başıma ilerliodum.Duke cıktı. tam indircem blood üstümden geçti. bayagı saglam bi küfür ettim. annem babam da evdeydi :S[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar