lupin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaslar bgn sadece bizim dersimize girmeyen bi hoca kalmıstı.çok da güzel bi hoca... hoca anlatıor bişileri sınavlar falan die ..... tabi hoca çok güzel arkadasta yalaqalık yapcak daha dorusu saklabanlık kopya cekmek yasakmı dedi güldük falan bende saklabanlık yapcamya hocaya soruyu tekrarlıcaktım evet hocam kopya yasakmı die :) agzımdan cıkan tek kelime eft hocam dupe yasakmı oldu :((( herkes bana baktı bende saka saka dedim :)) hehehehehehe nasıl cıktı bilmiorm ağzımdan :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kamil süleyman osman :D ben de bir kere gezmeye gidelim derken gobline gidelim demiştim arkadaşa :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hehehehe :))[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 asdasfasdas :D :D :D :D :D :D :D :D :D olm sarmayın bu kadar :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 :):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 muahahah bu oyun bu kdr çokmu girdi hayatınıza siz rüyanızda golem fln eksiyonuzdur veya DM fln filan sakjhdyhasksad:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 zuhe ben kabus görüorm dm beni kedinin fare ile oynadıı gibi kovalıor hehe :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ha o bana eskiden olurdu. ama ben ut2003 görürdüm :D acaip sarmıştım :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yok bi ara ben de dts halisunasyonları goruodm artık level atlıcam die dts party yapmaktan.Taksimdeyiz arkadasın teki ario alkolluyum ve nerdesiniz die soruo: dts ye gel parti yapioz die bi kac kez benden de abuklamalar cıkmıshtı[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 :lol: psikopata bağlamış millet .. goblin dupe fln :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: mrproblem, 23 Eylül 2005 19:17 tarihinde demiş ki: yok bi ara ben de dts halisunasyonları goruodm artık level atlıcam die dts party yapmaktan.Taksimdeyiz arkadasın teki ario alkolluyum ve nerdesiniz die soruo: dts ye gel parti yapioz die bi kac kez benden de abuklamalar cıkmıshtı uheuheuhe koptum buna dtsye gel partt yapıoruz zuhe :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 az önce (ares cz çökmeden) annem çaardı cvbım şuydu: "dur bi ya f9devil kovalıyo" :D :D asdhasuydhas (bu arada bu adam 40 spear def varken howling swordla 1772 vurabilio. defansım 550. garip bi olay)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benimki espriydi sizi denedim :D muhaha[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Banada oldu aynısı :D Arkadasla oturuyoduk Birden nasıl oldugunu anlamdım Hadi pk yapmaya gidelim Dedim :-)[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende ark. a gel sende KO oyna derken şöyle diyodum :D : lam gel sende bu oyunu oyna maul la kafana kafana yerleştiricem :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Metakuso, 23 Eylül 2005 19:25 tarihinde demiş ki: az önce (ares cz çökmeden) annem çaardı cvbım şuydu: "dur bi ya f9devil kovalıyo" :D :D asdhasuydhas (bu arada bu adam 40 spear def varken howling swordla 1772 vurabilio. defansım 550. garip bi olay) o çok vurmuş ya noramalde 60spear def varken 1200-1100 vuruyodu_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 heytt uleyn :D gücünüs küçücük paper magelere mi yetiyo ? gelin bana dalın :P[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dün gece uykumda hala aposta dönüyodum garip yaaaa[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Gothic, 23 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: dün gece uykumda hala aposta dönüyodum garip yaaaa lvl atlayabildin mi ? :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 rüyamda 58 den 57%50 ye düştümü görmüştüm (rüya değil KABUSS)[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yok atlayamadı herhalde Dc oldu :D[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: CaDoBaBa, 23 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: rüyamda 58 den 57%50 ye düştümü görmüştüm (rüya değil KABUSS) :D hangi serverdaydın ? kabus 1 kabus 2 kabus 3 hangisindeydin ? :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kabus 1 olabilir çünkü cz deydim herhalde :D[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya dün gece harbi aposta dönüyordum konuşmuşum bide annem sbah söledi demişimki beyler ben çok yoruldum bufflamaktan 1 healer bulun yaaa.[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Gothic, 23 Eylül 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ya dün gece harbi aposta dönüyordum konuşmuşum bide annem sbah söledi demişimki beyler ben çok yoruldum bufflamaktan 1 healer bulun yaaa. :D:D:D:D:D:D bu kadarmı koKOLİK mi olduk yaw :D[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar