cukur_2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaa beyler skilll bug hakkında cvp verin ya lütfen b.kunuzuu yiiim adam gözümün önüünde bütün nowaları atıyoo offf:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kardes anlatması cok uzun hikaye ve bu forumda yasak anlatmak o yuzden kimse anlatmaz sana[signature][hline]®hersey onun icin ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oyundayken tp gate i tıkla shift e basılı tut. tam osırada aynı partydeki birisi sana trade atarken bi monster a skill vur alt+f4 yap. tekrar oyuna gir. char seçme ekranın da charını seçerken ALT a basılı tut. terkrar girdiginde skillerini diz. relog yap .[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ShadowFax, 23 Eylül 2005 20:42 tarihinde demiş ki: oyundayken tp gate i tıkla shift e basılı tut. tam osırada aynı partydeki birisi sana trade atarken bi monster a skill vur alt+f4 yap. tekrar oyuna gir. char seçme ekranın da charını seçerken ALT a basılı tut. terkrar girdiginde skillerini diz. relog yap . :-)[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kanka BURADAN indir programı ;) bana pm at. [Bu mesaj TrTownUser tarafından 23 Eylül 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Meeeeeennnnntttoooooossssss[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ID ve şifreyi verenin kasasına 2 gb koyuyorum[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 her türlü illegal sorular suan cv verebilirim. :)[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bana pelerin nasıl dupelenir anlat bakam[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: CaDoBaBa, 23 Eylül 2005 20:50 tarihinde demiş ki: ID ve şifreyi verenin kasasına 2 gb koyuyorum ...:D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 23 Eylül 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 pelerin li bi adama pm atılır pm atarken /pm xxxxx duplicate_xxxxx_cape yazılır. adama trade atarken numpad ten ALT a basılı tutlarak 521 yazılır. sonra log out yapılır.chara girilir. siz de de artık cape vardır. edit:KO oynamadan 2. günüm saçmalıom artık[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 23 Eylül 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ShadowFax tarafından 23 Eylül 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ShadowFax, 23 Eylül 2005 20:58 tarihinde demiş ki: pelerin li bi adama pm atılır pm atarken /pm xxxxx duplicate_xxxxx_cape yazılır. adama trade atarken numpad ten ALT a basılı tutlarak 521 yazılır. sonra log out yapılır.chara girilir. siz de de artık cape vardır. edit:KO oynamadan 2. günüm saçmalıom artık denenmiş mi ? :lol:[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sen milletin nasıl cape aldıgını sanıon :) biri aldı herkes ondan Dupe etti. Caitharios falan yalan ( dogrumu yazdım? )[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 23 Eylül 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ShadowFax, 23 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: sen milletin nasıl cape aldıgını sanıon :) hehe :lol:[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hee bu arada o yaratık artık OBL gibi mana silior bilginize :D[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: CaDoBaBa, 23 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: said: ShadowFax, 23 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: sen milletin nasıl cape aldıgını sanıon :) hehe :lol: :D benim pelerinin dupe olup olmadığını nerden anlıyacam :D:lol:[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hee asıl konu iyi dinle. C:/programFiles/KO.. ya gir. Dtex dosyasından 04el_ground_01_0.gtt dosyaysını paint te aç. ord gördügün her siyah kareyi beyaz yap. kaydet.oyuna gir. cz ye cık bowl da castle da gizli bi kapı var ordan gir. ordaki npc ye çift tıkla. check my cape i tıkla. o sana söleyecektir. :P[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 konu bumladı patladı bitti :D bombalamada emeği geçen tüm ark. lara teşekür ediyorus :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hakkaten saçmalamakta son noktaya vardım. yeter bence[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ShadowFax, 23 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: hakkaten saçmalamakta son noktaya vardım. yeter bence :D beni güldürdün GM de seni güldürsün :D[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ShadowFax, 23 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: hakkaten saçmalamakta son noktaya vardım. yeter bence +1 :D bu dünya post kasmalık dünya mq kas bitsin bu çile :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar