vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Agalar barrens , sepulcher de questleri bitirdim, ashenvale hilssbradfoothillsdeyim fakat kendime uygun quest bulamıyorum lvl 22-24 questlerinin hepsini aldım ama tek yapamıyorum.Level 22 yim nerden şöyle 2 level atlayabilecek basit questler bulabilirim? , bir yardımcı olun şöyle brill gibi düzlük ve basit bir mekan varmı quest yapayim? [Bu mesaj vav_heroin tarafından 23 Eylül 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 stonetalon mountains ashenvale canp taurajo özellikle stonetalon tabi bunlar horde için alliance içinde vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 barrens'teki questleri 24 hatta 25'e kadar yapabiliyorsun senin almadığın qestler olabilir.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benim en basit WCdeki questleri bitirmem bile level 27 falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 24'e kadar Barrens'ta kalabilirsin. 1k needles var ayrıca.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ding!![signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar