BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kamyon şöförüyüm istifimi bozmuyorum.. 160lık yolda 20 ile gidiyorum hatta inip itiyorum! Biraderim Sinan[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Aseksüelim istifimi bozmuyorum.. hiç kimseyle sevişmiyorum hatta gidip hormonlarımı aldırıyorum.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Amerikalıyım istifimi bozmuyorum.. nükleer silahı var diye ülkelere çamur atıyorum hatta üstüne gidip işgal ediyorum.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ciks im istifimi bozmuyorum.. babamın parasıyla günümü gün ediyorum hatta gidip direk asalak olarak yaşıyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pati'yim, istifimi bozmuyorum. hergün düzenli olarak post kasıyorum, din ve siyaset konusunda kavga çıkarıyor, fake'lerle dalga geçiyorum. ateistim, istifimi bozmuyorum, ama inşallah cehennem diye bi yer yoktur.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eheh dur atesiti bir de ben yapayım ateistim istifimi bozmuyorum.. tanrı yok diyorum hatta demekle kalmayıp yan cebime koyuyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aşığım, istifimi bozmuyorum.. aşığım diye dolanıyorum, ama hergün başkasına aşık olmaktan aşkıma aşık olamıyorum..AUZHAUZHAUH[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı [Bu mesaj Mike tarafından 21 Eylül 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kalıbın ölçüsü şu.. X'im istifimi bozmuyorum.. __burada bir fill yapıyor__ hatta _*_ __**__ * : konuyla iligli bir yardımcı fiil kullanıyoru mesela yukarıda gidip/inip/yapıp/edip gibi fiiller kullandık **: burada bir öncekinden daha bartı bir olayın gerçeklşetiğibni vurguluyoruz öyle tek bir eylemle yapıp bırakmayın ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o zaman şöyle olsun taraftarım, istifimi bozmuyorum, maçlarda hakeme küfür ediyorum, hatta maç sonrası annesiyle de tanışıyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mesela ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 biseksüelim, istifimi bozmuyorum, her an herkesle ilişki yaşayabiliyorum, hatta kız arkadaşımı erkek arkadaşımla aldatıyorum. ve hatta bi seksüelim, bi seksüelim ki sormayın gitsin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 marksistim istifimi bozmuyorum maaifesto yayımlıyorum hatta hitlere sövüyorum[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 manik-depresifim istifimi bozmuyorum: hergün sapıtıp sapıtıp kendime geliyorum, saçmalayıp-kahkaha atıp-bağırıp-ota boka eğlenip bunalıma giriyorum... istifimi bozmuyorum :)[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ameleyim istifimi bozmuyorum.. 40 derecede t-shirt ile çalışıyorum hatta gidip amele yanığı için özel krem sürüyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Aşk bir sabunca köpürt beni pakize istifimi bozmuyorum, karşı cinsi kalbime sokmuyorum hatta aşk yoktur diyede iddaa ediyorum :p [Bu mesaj Gitanzi tarafından 22 Eylül 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Entelim istifimi bozmuyorum...Bütün best-seller kitapları okuyorum,hatta okuduktan sonra meydanda caka satıyorum[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yalnızım istifimi bozmuyorum, kapı çalınca açmıyorum hatta yakında kapıyı da kaldırıyorum.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 salagım istifimi bozmuyorum..matematikte bi b.k anlamıyorum hatta üstüne ogretmene b.k atıorum :D[signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tiryakiyim istifimi bozmuyorum; hergün 20 fincan çay içiyorum hatta damara enjekte ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Üşengecim istifimi bozmuyorum; inatla uyumaya üşeniyor hatta bazen tuvalete gitmeye bile üşeniyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 tembelim istifimi bozmuyorum; finallere çalışmayıp hatta bütlere girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 depresifim istifimi bozmuyorum börtü böcek görmek yerine karabasanlarla ugrasıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 insanim,istifimi bozmuyorum.hata yaptigimda gidip ozur diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar