Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalıp: X'im istifimi bozmuyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pati'yim, istifimi bozmuyorum. hergün düzenli olarak post kasıyorum, din ve siyaset konusunda kavga çıkarıyor, fake'lerle dalga geçiyorum.

ateistim, istifimi bozmuyorum, ama inşallah cehennem diye bi yer yoktur.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
aşığım, istifimi bozmuyorum.. aşığım diye dolanıyorum, ama hergün başkasına aşık olmaktan aşkıma aşık olamıyorum..AUZHAUZHAUH[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı

[Bu mesaj Mike tarafından 21 Eylül 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kalıbın ölçüsü şu..

X'im istifimi bozmuyorum.. __burada bir fill yapıyor__ hatta _*_ __**__

* : konuyla iligli bir yardımcı fiil kullanıyoru mesela yukarıda gidip/inip/yapıp/edip gibi fiiller kullandık
**: burada bir öncekinden daha bartı bir olayın gerçeklşetiğibni vurguluyoruz

öyle tek bir eylemle yapıp bırakmayın ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
o zaman şöyle olsun

taraftarım, istifimi bozmuyorum, maçlarda hakeme küfür ediyorum, hatta maç sonrası annesiyle de tanışıyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
biseksüelim, istifimi bozmuyorum, her an herkesle ilişki yaşayabiliyorum, hatta kız arkadaşımı erkek arkadaşımla aldatıyorum.

ve hatta bi seksüelim, bi seksüelim ki sormayın gitsin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
manik-depresifim istifimi bozmuyorum: hergün sapıtıp sapıtıp kendime geliyorum, saçmalayıp-kahkaha atıp-bağırıp-ota boka eğlenip bunalıma giriyorum... istifimi bozmuyorum :)[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran]
Mesaj tarihi:
Aşk bir sabunca köpürt beni pakize istifimi bozmuyorum, karşı cinsi kalbime sokmuyorum hatta aşk yoktur diyede iddaa ediyorum :p

[Bu mesaj Gitanzi tarafından 22 Eylül 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Entelim istifimi bozmuyorum...Bütün best-seller kitapları okuyorum,hatta okuduktan sonra meydanda caka satıyorum[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
  • 2 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...