Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulaklık tavsiyesi

blademaster

Öne çıkan mesajlar

kopmayan bi kulaklık istiyorum arkadaşlar. philipsin kulağa geçirilen bi kulaklıını kullanıyodum hatta bi tane koptu aynısından aldım çok ii ses veriyo diye. ama 2. aldıım 3 ay içinde koptu ben de dedim başka kulaklık alcam böle zor kopan, çok yer kaplamayan ve iyi ses veren bişiy biliyomusunuz.
bu kulağa geçirilen kulaklıklar genelde iyi oluyo ama çok bi deneyimim yok üstlerinde hepsi kopuyo mu o da var.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryid=17415&stockinfo=0&sorting=0&&record=1
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=17416

philips in spor kulakları var.onları tavsiye ederim.gene aynı tarzda sony nin var.onlarda iyi baya.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla koparmak ayrı başarı tabi. Ben Senheiser MX500 kullanıyorum. Gayet memnunum.

Ama en kısa zamanda Türkiye'ye hiç gelmeyen yeni dizayn kulakiçi kulaklıklardan alıcam. Sony'nin 50$'a muhteşem kulaklığı var. Direk sipariş vermece kısa zaman içinde.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 23 Eylül 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ses gitmeye başlayınca unut direk o kulaklığı zaten. Bende Philips kullandım iki kez. İkisinde de kulaklığın kablosunu oluşturan plastik sertleşti ve sonra ses falan gitti. Şuan Senheiser kullanıyorum ve hiç bir problemim yok şuan. Sanada onu tavsiye ediyorum.

Diğer markalara bakacak olursan mesela Sony'nin burda düzgün modelini bulamazsın, hep en basitleri satılıyor. Philips dedin mi güzel gibi duruyor ama çok kolay bozuluyor/eskiyor.
Senheiser ise ses teknolojilerinde lider firmalardan biri ve MX500 modeli bir kulaklıktan isteyeceğin herşeyi veriyor bence.

Ama işte Sony'nin şu kulak içine tam giren modelleri gelse bayram edicem resmen. Yurt dışında görmüştüm ama almamıştım, hay eşşek kafam.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...