PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu gün benim doğum günüm tabii saat 00:00 dan sonra 23-eylül-1984 hadee bakem yorumlarınızı bekliyom [signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 mutlu yıllar.. resmi koymuşsunda nası söndürcen mumları merak ediyorum dogrusu.. ehehehhe[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 saat 00:00 dan sonra iyiki doğmuş olacaksın. doğum günün kutlu olacak. :)[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 höpe pörtlek soon[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 o mumlar hiç sönmesin her zman yanısın yolumun aydınlatsın muahahah by romantizim[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 :tebrikz: Hurraaaaaa Happy Birthday to youuuu[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zorunlu gibi olmuş=P mutlu yıllar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 iyiki doğdun[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eyw buralarda tanıdık fazla oolmayınca kimse acmadı ben acayım bari dedim[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 *!yorum yapar* kutlu olsun[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 teraziyede tıklıyımı[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 mutlu yasa..hic bişeye kafa takma..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 delikanlı adam toplaşmaz.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tıkla teraziye[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: sir, 22 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: delikanlı adam toplaşmaz. böğk[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sen eylül terazisisin en iyi terazi ekim terazisidir! hmpt =) doğum günün kutlu olsun[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu gün toplaşır yaww bu gün barış ilan ediyorum gelin fb li gs li ts li arkler sizde kutlayın promosyon var bu gün[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz (bu gün tutabilir):tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 iyi ki doğcan abi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tşk[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz (bu gün tutabilir):tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 doğcan isim adayı[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çok mutlu oldum, hediye yollayacaktım, ama yaş pastam ve kolam gelmediği için yollamadım. Oh olsun Sana![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: fastreload, 22 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: doğcan isim adayı yeni ikiz ismi özcan la ölcan :D öğeeeeeh[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hoca 14 yaşınamı girion :D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hadi mutlu yıllar yatıyom ben kutlamayamam 3.kez =)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: LordOfBlood, 22 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Çok mutlu oldum, hediye yollayacaktım, ama yaş pastam ve kolam gelmediği için yollamadım. Oh olsun Sana! en yakın melek pastanesine gidiyosunuz adımı verin 2.5 ytl ye kadar beleş yeyin ilk giden 5 . kişiye tatil var[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz (bu gün tutabilir):tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar