glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 power up store da bir süredir problemler vardı, acaba hala devam ediyomu? bide bu kadar hack ve dupenin içinde pre almak sizce sadece para kaybımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dupe içinde pre almak? ne demek oldu? :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 demek istediğim gördüğünüz gibi civcivler bile nova atıyo, dupe shard lar morodon da havada uçuşuyo, hala bu oyuna para yatırmak mantıklımı acaba? şimdi gold pre alacam, gidip item alacam ondan sonra dupe çıkacak para boşa gidecek, sizce bu ne zaman önlenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 belki en yakın patch çıktığı zaman..?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 10 güne düzelcek gigib şu an oyuan save atmadığı için GM'ler dupe çok rahat yapılıyo...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 premium düzeldi biliyorum bi ara kapatılmıştı galiba ama şuan alabiliyoruz ama yeni patch gelene kadar bence alışveriş yapma dediin gibi dupe olabilir[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar