Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Animasyonlar takılıyor ya, şu Julie ile yemekte 3 kere takıldı bir yerde, sinir oldum kapadım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 goruntuleri tek tek diziyoruz ya cok zormuş beah[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Abi 2. bölümdeyim 3 ünlü ismi saydım sarah'ı seçtim fakat sarah kim bilmiyorum :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ne işe yarar bu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada telsim no mu werecem baya kont kazanır mıyım ? kac dk konusuo adam :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ilk bolumde sarahi bulamadim barda nedense[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bugün 19 kayıt oldum başlıyorum. gelişmelerden haberdar edecem sizi. Şimdi Nokia 20 lives a dönücez fede....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 henüz tam olarak yüklenmedi sanırım..hala takılmlar oluyor..baştan oynaya oynaya gın geldi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
cenx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yeter be kapadım ben bu ne böle[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben daha demoyu geçemedim ehe çok yavaş yazıyorum :) hızlı olunca da typo oluyor[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 demo'da tek elle harf harf yazarak kolyaca geçilebiliyor[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 2. bölümde kızdan bi türlü ayrılamadım ya. bi cevap veriyorum duruyo kalıyo. bi daha bastan bi daha bastan sıkıldım yau[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi otelin resimlerini çekiyoruz ya gittim 2 kişinin yiyişirken fotoğraflarını çektim bi tane kadın d*malırken resmini çektim işte bitti o bölüm sonra adam bune bune bune der gibi fırlatmaya başladı ve çekmediğim fotoğrafları gösterdi demoda.o balkondaki mal adam.ee kardeş nasıl sevindiricez bu adamı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
taz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Otel Setindeyim tüm repliklere doğru sırayla tıkla diyo ne demek bu ya sanırım kitleniyor. bir kanepe var ve baska da hic birsey yok bu ne be! yapcagınız oyuna sizin!
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kayarım nokiaya ya bole takılır mı ya Sen cep telefonu yapıyon ama olmuyo işte[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 andrew hede hödönün hayatı bitti..bakalım sırada ne olcak..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oyun cok takiliyo bazi yerlerde ya bastan oynamak gerekiyo baya baya bitirdim ilk bolumu[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sarah denen hatun nerelerde yaw. dün gece yattığım kadın cıkıyo karsıma sonra da bi tokat yiyorum misson failed :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ho? nasil tokat yiyon ya ? bu arada barda ilk cifte hersey kontrol altinda diyin daha sonra guy ve bilmemne adinda adam sizdemi film isinde calisiyosunuz falan diyo sonra evet sevgilim bla bla diyosunuz daha sonra cantada ne var diyo sizde yemegimi getirdim diyin direk sarahi bulcaksiniz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 çok donuyor ya hani inat ediyorum dewam etcem diye ama her seferınde şevkimi kırıyo donuyo kalıyo oyun pff adamdan filmde oynamak için söz alcam ama orda donuyo kalıyo
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sarah'ı buldum. Bi adam güzel party dimi diye soruyo. Evet ama kalabalık kız arkadasım Sarah'ı bulamıyorum falan diceksiniz. Sonra yan taraftaki sazan atlıcak Sarah'ı mı arıyosun diye. Ona da sen kimsin diye sorun ve Sarah ile bulusun. Sonra kırmızı pakedi verin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Crane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oehhh... ya surekli takiliyor, bu seneki orjanizasyon bes para etmez! Yakinda 20lives icin elestiri ve sitem icerikli siteler acilir. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 phil blitz'e uyuz oldum, oynamıycam :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Crane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oynamak istesen de oynayamiyorsun zaten..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Pentotal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Nokianın bu seneki rezaleti oldu bu.Oynamaya caliştikca donuyor.Oyun flash 7 ye göre optimize edilmiş dediler 8 de donuyor dediler ama bizde 7 var genede donuyor.
Öne çıkan mesajlar