Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia : 20 Lives

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi 2. bölümdeyim 3 ünlü ismi saydım sarah'ı seçtim fakat sarah kim bilmiyorum :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
ne işe yarar bu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
bu arada telsim no mu werecem baya kont kazanır mıyım ?
kac dk konusuo adam :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
bugün 19 kayıt oldum başlıyorum.
gelişmelerden haberdar edecem sizi.
Şimdi Nokia 20 lives a dönücez

fede....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
yeter be kapadım ben bu ne böle[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
abi otelin resimlerini çekiyoruz ya gittim 2 kişinin yiyişirken fotoğraflarını çektim bi tane kadın d*malırken resmini çektim işte bitti o bölüm sonra adam bune bune bune der gibi fırlatmaya başladı ve çekmediğim fotoğrafları gösterdi demoda.o balkondaki mal adam.ee kardeş nasıl sevindiricez bu adamı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
Otel Setindeyim
tüm repliklere doğru sırayla tıkla diyo
ne demek bu ya
sanırım kitleniyor. bir kanepe var ve baska da hic birsey yok
bu ne be! yapcagınız oyuna sizin!
Mesaj tarihi:
kayarım nokiaya ya bole takılır mı ya

Sen cep telefonu yapıyon ama olmuyo işte[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
ho? nasil tokat yiyon ya ? bu arada barda ilk cifte hersey kontrol altinda diyin daha sonra guy ve bilmemne adinda adam sizdemi film isinde calisiyosunuz falan diyo sonra evet sevgilim bla bla diyosunuz daha sonra cantada ne var diyo sizde yemegimi getirdim diyin direk sarahi bulcaksiniz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
Sarah'ı buldum. Bi adam güzel party dimi diye soruyo. Evet ama kalabalık kız arkadasım Sarah'ı bulamıyorum falan diceksiniz. Sonra yan taraftaki sazan atlıcak Sarah'ı mı arıyosun diye. Ona da sen kimsin diye sorun ve Sarah ile bulusun. Sonra kırmızı pakedi verin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
  • Yeni Oluştur...