DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Yaw allahım olmaz bu kadar yine admızı taklit yine taklit bıktım artık...Yaw bu kadar olmaz yaa kötü şeyler cıkıcak azımdan Yaw bakın iki tane darkworld var biz eskiyiz diyoruz inamıyorlar bende inandırırım o zaman bakın eski forumlarımız linkini veriyorum www.brinkster.com/died bu forumlar hacklendi die bıraktık bizim kopyamızmı yoksa benzerimizmi diyim neyse siteleri çalıntı herşeyleri çalıntı adamların bakın bu site tasarımı hangi uo serverinindı www.darkworld.tr.gs ayıptır yazıktır.Bide utanmadan Owner_Diemaster die acct açmış bu arada bizim sitemiz www.darkworlduo.com.tr.tc ne olur bilenler bişiyler yapsın[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 20 July 2003 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Çıldırcam artık ne olur Adımı bile çalmışlar Diemaster ahahaahah ulam allah sizi islah etsin ben ne diyim kardeşim[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 20 July 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 darkworld ismine hadi bişi demicem de adam resmen nicki micki çalmış yani hll olsun..[hline]ICQ: 4435695
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yaw html'yi pcnetten çalarak(dicem artık ama) benden bi 100 puan kaybettiniz. hernekadar konuyla alakası olmasa da... Copyright 2003 http://www.darkworlduo.com.tr.tc ::::Senocak Company Building Web Page bide pardon ama utanmadan aşağı bu yazıları koymuşsunuz. madem bilmiyonuz alın www.kodlar.cjb.net ordan bi site alın şip şak ne diyim...
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 iyide reiko tartıstıgımız konu o degil artı ben pek dergi sitesin dolaşan adam da degilim haa ararsan aynı ico dosyaları windows xp de de bulursun artı yanlış kod yazılmış olabiliriz buda bir ayıp degil hatadır.[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 20 July 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 html senin delinle çalıntı meselesi ona bakarsan nebulanın siteside çalıntı derim aynı site var html benzerligi dogaldir.Diye düşünüyorum eğer çalsamda bunu gizlemem zaten ayrıca pcnet ile nerde benzerligimiz var onu göremedim [hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 20 July 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Reiko, 20 July 2003 17:11 tarihinde demiş ki: yaw html'yi pcnetten çalarak(dicem artık ama) benden bi 100 puan kaybettiniz. hernekadar konuyla alakası olmasa da... Copyright 2003 http://www.darkworlduo.com.tr.tc ::::Senocak Company Building Web Page bide pardon ama utanmadan aşağı bu yazıları koymuşsunuz. madem bilmiyonuz alın www.kodlar.cjb.net ordan bi site alın şip şak ne diyim... beyninde sorun mu var ? Web site motorumuz PHP-Nuke tabanlıdır. PHP-Nuke, GNU/GPL lisanslı ücretsiz bir yazılımdır. pcnet.com.tr phpnuke tür, darkworld ün sitesi ise html bi site ne alaka? çalıntı demiş hay allahım ya milletin emegine saygı gösterin biras. bu arada yannıs anlasılmasın sözü geçen sitelerle alakam yoktur.[hline]ICQ: 4435695
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ben demin sölemedim bi uğraşın sitenizin üstünde şöle bakın. bi linke tıkladım sizin siteden sanırım kayıt la ilglibi bişeydi ve pcnet forumu çıktı. ikonlar ve menuler direk olarak kopyalanmış neyse 4-5 yıl önce bende yapardım böle şeyler doğaldır... [Bu mesaj Reiko tarafından 20 July 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Sen öle bir link bul ben şimdi serveri kapaticam
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Açık mı ki ? hheh[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Offff :) agustos davetlimsin töbe töbe :)
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 aa yeni görüyorum sen öle bir link bul demişsin :) bak orada LEVEL SİSTEMİ NASIL OLMALI var tikla ona anlarsin(tabii düzeltmediysen)
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 e düzeltmişsin benin senin sitene veya serverına garezim yok ab. geçengün oradaki linklerin hepsi pcnete açılıyodu ve menüleriniz sadece griye çevirilmiş c/p. yaw ne bu kadar uzattınız kopyalasanız nolur kopyalamasanız söle bitsin acımıcak :)
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 sidik yari$i? sux.[hline]Ben süper bi sazanım!
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Koçum sen hala taş atmaya devam et bence iyi olur :)
Sky_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 * ayıp ayıp * [hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff [Bu mesaj Sky_ tarafından 23 July 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar