RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boos çıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah açar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim. Esland senin, Colony Zone benim gezerim, Nerde ork görsem hemen town çekerim, Cıbırı 200 metreden seçerim, Knight Online'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İçlerinden en cıbırını seçerim, Varsın vursun, kulelere güler geçerim, Knight Online'ım canım benim. Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli görsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim. Gece gündüz durmaz Knight Online kasarım, Yemez içmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim. Buff, Swift, Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim. Rüyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim. Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anansını boşver gitsin sorunlar, Knight Online'ım canım benim. Yandı itemler, ciğerim yandı, Gözümden akan yaş değil kandı, İtem deyip geçme, onlar birer candı, Knight Online'ım canım benim. PS: Forwarded msg :P[signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 olm koda pkyı beceremedin diye işin edebiyatına mı soyundun naptın.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 20 Eylül 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Şahaser yaratmışssın (uyuya kaldım okula gitmedim xD :D)[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yok Yok sonunu iyi görmüyorum senin =)[signature][hline] "Dual ROL, Dual +7 Shard, Warrior Pendant, Dual Kekury Belt, +7/12 Rogue shell Set. (Beramusta verilip Areste İtem alınıcaktır)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tebrikler valla o kadar hislendimki gözlerim doldu. Abicim sende ne yetenekler varmıs ya. Hakikaten tebrikler :tebrikz:[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 super olmuş :=) zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 *!harika olmuş.bunu tablo halinde duwarıma asmak istiyorum* :D...:tebrikz: :-) hislerime tercüman oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bravo[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaa Herhalde oyunu anlatan en iyi eser olmuş bu... hala gülüyorum... xD[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O [Bu mesaj Murtaza tarafından 20 Eylül 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yaf ben yazmadım bunu bi arkadaş yolladı bende yapıstırdım. Hasmez carparım :P[signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yersiz mesaj attım [Bu mesaj Nefr tarafından 20 Eylül 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 mad zaten bunun icin topic acıldı her topicin dibine yazıpt akonuyu pich etmesen diyorum!!![signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yazanın ellerine sağlık... :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvolutionX Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Gerçekten çok güzel yamışlar halen gülüyorum..... :D Elinize sağlık ![signature][hline]Nick : EvolutionX Server : Ares Clan : SuddenDeath Lvl : 6x (Mage) Np : xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 YA BEN YAZDIM ONU İLK ARABESK KO YA BAK EN SON DÜN GECE YADIM HATTA SANA NE OLUYOR KARDEŞ ?[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kKızdıgın kısmı ne onu anlayamadım arkadasın biri yollamıs bende yoktur diye topic attım. Ne var bunda[signature][hline]Fictional Space Agent http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 :( copright by gothic[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tmm pardon zati msj ın altına ps: forwarded msg yazmıstım millet benim ustume yıktı ii yapmısın die :D[signature][hline]Fictional Space Agent http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ueheuuh :) okz[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 saolun yaf çok güzeldi :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcberq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Arkdaşım tam anlamıile super olmuş ne diyebilirim bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yazana helal olsun güzel bir eser yaratmıs :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 lol sanatcı kısılıgın ko ya yansıması tebrıkler :)[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=141005&page=6 Eeet gothic in şiiri neyse forwrd lamış olmuş roguspear arkadaşımıza teşekkürler :)[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben varya ünlü olmuşum haberim yokmuş bütün forumalrda şiirim geziyo bi daha yazmıcam :([signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar