Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 areste iaşşlah bug olur spike çıkar die char açtım çıkan bug budur[spo1=hp & mana lol =)] [/spo][signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slush3rz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 lvl atladıkça oluyo düzelir biraz sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 45465489431657979 yıldan beri war bu bug relog yap düzelir[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sorması ayıp 160k expi ne kestin de aldın?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bug olm bug :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ayıptır sorması bug olup nasıl spike açılacak[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yüzyilin bug ı uff :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Harbiden ya sen hiç bakmıyon mu bu foruma :d yüzyılın buguymuş :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar