Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Herkes ne zaman müsait oldğunu yazssın Kararlaştığımız bir yerde bulaşılım Bence nargile içelim :D Yada siz söleyin[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 pardon ama daha yeni buluşma yapmadınız mı?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 PErşembe günü saat 14:00 dan sonra papazınbağına gidelim Semaverde çay içer ördeklerle kaynaşırız isteyen bira içer sıkılırsak tunalıya ineriz[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Hadi buluşalım Go kart yapalım olmazsa beyninize verem[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kim varki ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 var var buluruz gelin yaw[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ankarada Cok User Bulunuyor Fakat Gelen Yok. Bende Aralarındayım :) Gecenkı Bulusmada Cıddı Bır ısım Cıkmıstı Gelemedım.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Gelin Gelin Walla Yemem Yada Ben Orda Olucam Papazın bağında gelecek olan varsa gelsin 14 : 00 den sonra[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ben gelirimde simdi yas kucuk yani oyuzden yas 6 da :P Ciddi ciddi yas ortalamasi onemli ben 16 ama 20 yasinda abilerimiz gelirse ben utanirim pek hos olmaz yani :P[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 gelen yok? *! paintball turnuvasini hatirlar *[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 *!istanbullular özenir*[hline]-Briza Khaydarin- ---===0) --------------------------------------------- -Lidriel Arzhtlid- 0===)(=========> --------------------------------------------- -Lotherin- =)---------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yaş sorun deil Ben ordayım gelin eylenelim paticik olarak basalım papazın bağını Ben kağıt yazarım masaya paticik diye bulursunuz[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Gelen yokmu Gelirseniz havuzun yanındaki masada olurum Gelmem zor derseniz kızılayda buluşup gideriz Orayı bilmeme ben derseniz anlatıp bilgi veririz özel msg atanlara tel yazılır[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Malkor, 22 July 2003 17:21 tarihinde demiş ki: Gelin Gelin Walla Yemem Yada Ben Orda Olucam Papazın bağında gelecek olan varsa gelsin 14 : 00 den sonra Bi de gül tak yakana :-D Çok güzel ya bu buluşma olayları.Hehehe Biz de mersin'de felan mı düzenlesek?15i geçmez heralde[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 22 July 2003 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 walla perşembe doluyum. ama ciddi bi organizasyon olursa neden gelmiyim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Herkes ciddi bakarsa iş ciddi olcak ben orda olcam yapılı birini görürseniz o benimdir[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erga Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ya buluşuruz ama kesin bi tarih olması gerek[hline]Come and get my soul.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yakan top oynayalim deli eksin olur![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar