Olivies Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 komik[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ne len bu:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 guzel ısım[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Oha eğer at o ismi anlasa depresyona filan girerdi... Garibim hiçbi halttan anladığı yok Gaykızı Gaykızı dedikçe gaza geliodur:P:P:P Süper komedi ama yaa[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ahaha güzelmiş[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gene gay muhabbetı ve gene bursa lol ya ne alıp veremedıgınız avr bursalılarla bu arada kucuk bır hıkaye paylasmak ıstıyorum bursa dıınce aklıma geldı sene 1980 cıvarı annemelr balayına gıdıyor bursaya uludaga cıkan otobus askerıyenın sofor sıvıl ama adam ılk kez omrunde telsız kullanıyor gorgusuz bır tıp neyse brek brek brek brek sagı solu arıyor akrızmatık ses tonalrıyla en sonunda buyukcekmeceden bır adam cıkıyor buyukcekemce nerdesınız dıye adamda bılmemkım bursalıyım dıyor buyukcekemcedekı abı Burrrrsalıııımmm Canııımmmm dıyınce elaman top patlamışa donuyor kapıyor telsızı gık cıkaramıyor ehehe bu hıkayeyı duydugumda sanırım 5-6 yaslarındaydım 10 yasıma akdarda bı erkegın bır erkege neden canııım dedıgını cozememiştim 12 de cozdum ama nıye bursalıya canımm dıyo dıye dusundum 14 umde ıse bursa geyıgını duydugumda olayın degerı gozumde ıkı kat arttı eheh bırısı acıklasın su bursa mevzunu yoksa gay ıle bursanın ıc ıce gectıgı her yerde karnım patlıycak gulmekten[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Lütfen hayvanı rencide etmeyelim o_O[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yanlız isminn altında Gay Princess yazıo gay prensesmı olur ba :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar