Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Orginal Age Of Shadows aldım. İçinden çıkan 30 gün free playden yararlamak istedim. Girip accountumu aktif hale getirdim. Fakat hala. Your account has been blocked, visit ultima-registration.com diyor. Anlamadım. Girip accountuma bakıyorum, 30 günlük kota açılmış. Yardımcı olabilir misiniz ?[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kıredı kartını kabul etmedı kesın banada oldu cunku emal at ıngılzıce kartımı kabule etnmedı de nası aktıv edecem de onllar kendılınden 1 gun ıcınde aktv edıyorlar artık 1 ay ıcınde yenı kart bulacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 INGILIZCE [Bu mesaj Foxx tarafından 22 July 2003 05:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Hayır kredi kartı vermem gerekmiyor diye biliyorum. 30 günlük free play...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 gittin AOS mu aldin? Olm okuldasin git oku! Sonra gelir economy odevim var, CS odevim var ICQn dan. Yok sana account felan kapattim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kredi karti lazim 30gunluk free oynuyosun ama doldurman lazim zati free suren dolunca 30 gun sonra yani direk otomatik bloklaniyor devam etmek istersen actiriyorsun benim bildigim bu sekildeydi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben de öyle biliyorum[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 abav ozmn sen simdi upgrade code da alabiliosundur. alıp bana satarmısın :D[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Oyundaki aktivasyon (sitesinde aktif görünür ama...) bazen yarım gün bile sürebiliyor, bekle biraz açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 yok abı kart ı gostermeden aktıv etmez acc ı emal at soel sornunu benım de ole oldu 1 2 gun ıcınde acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Aslında şöyle yapabilirsiniz. Garanti Bankası'ndan bir hesap açıp, interaktif hesaba kayıt ettirmelerini söyleyin. Ardından internet şubesine girip bir sanal kredi kartı isteyin. Size bir numara verecek. Bu bir Master Card numarası. Ancaj özelliği içinde para olursa, konacak para kadar limiti olan bir kart. O noyu girip aktif edin. Kesinlikle çalışıyor. Ben EverQuest, Ultima Online, Star Wars Galaxies gibi oyunlar için bu kartı kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 hee banada soledıler onu ama kıbrısta bank yok dıye ben zorum lu master kart alacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 şımdı yanlışyazdım ben duzelteyım gene yanlış anlayıp sonra kızmayın garantı bankası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Teşekkürler...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... [Bu mesaj Mendoza tarafından 23 July 2003 03:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar