MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bi sitede multiplayer generals seriali buldum.denemedim.çünkü generals bende değil ama çalışırsa....YIKARIM ULAN O WESTWOODU!!!ops.[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl<
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ahaha Dötürüyo walla heyttt beee kim tutar olm seni Gr@L sensin :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yürü be![hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sen ne diyon ya?[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl<
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Kodun çalışacağını sanmadığımı söylüyorum.[hline]B.A.Z. ! :utaniem:
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 calıssa bile kulllanan vardır kesin yani[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Evet o bakımdan dedim ben de.[hline]B.A.Z. ! :utaniem:
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 bilmiyorum ama yanında multiplayer beta yazıyodu kodun.[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl<
Öne çıkan mesajlar