MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bi sitede multiplayer generals seriali buldum.denemedim.çünkü generals bende değil ama çalışırsa....YIKARIM ULAN O WESTWOODU!!!ops.[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ahaha Dötürüyo walla heyttt beee kim tutar olm seni Gr@L sensin :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yürü be![hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Sanmam.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sen ne diyon ya?[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Kodun çalışacağını sanmadığımı söylüyorum.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 calıssa bile kulllanan vardır kesin yani[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Evet o bakımdan dedim ben de.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 bilmiyorum ama yanında multiplayer beta yazıyodu kodun.[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar