Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'Lü Patiler Bi Buluşma Ayarlayıp Kaynaşalım Ne Dersiniz??

crysania

Öne çıkan mesajlar

heyoo gelenler çoğalmış tmm mekanı Kahve Bahane'nin Yanındaki Yer yapalım :D bana uyar zaten arkım orda çalışıo bahaneyle onu da görürüm :-p Şimdi saat 14:00 olarak anlaştık gelenleri sayalım hatta bana bi özel msj atın listeyi yapıp buraya bildireyim ha buarada Kesin Olsun Lütfennnnn ;)
Not:Daha önce msnimi verip daha ayrıntılı konuştuklarımın dikkatine msnimm Çalındı :(
[spo1=yenisi :(][email protected][/spo]
[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa
Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!

[Bu mesaj crysania tarafından 21 Eylül 2005 09:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence mekanda bulusalim sebebi ise herkes dakik olamayabilir agac olmaya ne gerek var kadikoyde?

ben yeri tarif etti yukarlara bi goz atarlarsa cok rahatca bulurlar isterlerse tel numarami vereyim kaybolan olursa bizzat gider alirim

bilmeyen varsa benle temasae gecebilir: [email protected][signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bnce buluşup gidelim sonra kimse gelmez sap gibi beklemeyim ben mekanda arka da ayyıp olur sanki onu görmeye gitmiş olurum tek başıma bnce buluşalım :P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

2 de buluşmamı olur bea bide kadıköyde buluşulur mu :P 8 gibi gelsem sizi bulurmuyum...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...