crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 heyoo gelenler çoğalmış tmm mekanı Kahve Bahane'nin Yanındaki Yer yapalım :D bana uyar zaten arkım orda çalışıo bahaneyle onu da görürüm :-p Şimdi saat 14:00 olarak anlaştık gelenleri sayalım hatta bana bi özel msj atın listeyi yapıp buraya bildireyim ha buarada Kesin Olsun Lütfennnnn ;) Not:Daha önce msnimi verip daha ayrıntılı konuştuklarımın dikkatine msnimm Çalındı :( [spo1=yenisi :(][email protected][/spo] [signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! [Bu mesaj crysania tarafından 21 Eylül 2005 09:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ha bu arada arkadaşlar mekana gitmeden mi buluşalım yoksa mekandamı buluşalım!![signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi yerde buluşun.. hani belki bilmeyen vardır diye söylüyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence mekanda bulusalim sebebi ise herkes dakik olamayabilir agac olmaya ne gerek var kadikoyde? ben yeri tarif etti yukarlara bi goz atarlarsa cok rahatca bulurlar isterlerse tel numarami vereyim kaybolan olursa bizzat gider alirim bilmeyen varsa benle temasae gecebilir: [email protected][signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaw bnce buluşup gidelim sonra kimse gelmez sap gibi beklemeyim ben mekanda arka da ayyıp olur sanki onu görmeye gitmiş olurum tek başıma bnce buluşalım :P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ewet Şimdi Kesin Gelenlerden İkisi Belli -Emre2372 -Mesh Kymo bana kesin bişi söle sende gelicen ama kaçta ve kesin mi? +++ evet artıralım ;) :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya caysam mi ki ben :P[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Dalarımmm :@[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tmm ben caymiyorum =)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 afferin ha şöyle dağıtma hem bakiim konuyu ....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kaçta bu olay ve ne zaman :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 perşembe saat 1400[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ewet buluşma saati 14:00 te ama sonradan daha geç gelmek isteyenler olursa mekana gelir ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 heey bende geliyorum!!![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 emre mesh viper ee ben tabi crysania ewet başka??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 emre degil emre2372 =) yanlis yazma lutfen rica ederim :P[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 of bugün de işe gitmedim =([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sen de gelsene Praw nolur hade....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 2 de buluşmamı olur bea bide kadıköyde buluşulur mu :P 8 gibi gelsem sizi bulurmuyum...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Houw Benı Yazsanıza Aloww[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben orda uyuyakaldiysam ve kimse kaldirmadiysa beni bulursun bellow ama 17 de dagilcaz sanirim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 emre mesh visper kenshin +crysania ewet başka yok mu artıran :-p ya bi de benden başka kız yok mu yaws olmaski böle....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 visper değil yanlız başka anlamlara kayıyo! "VipeR"[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çok çok özür dilerim nie bnm aklımda öle kalmış ya :S viper ok :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok senden başka kız[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar