Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'Lü Patiler Bi Buluşma Ayarlayıp Kaynaşalım Ne Dersiniz??

crysania

Öne çıkan mesajlar

bilmiyorum, perşembe günü dershanede ekmeyi düşünmediğim bir seminer var, zaten yoklama zorunlu, ortaya tatmin edici bir şeyler cıkmazsa gelmem sanırım[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

sizi sefmöiyorum :P yapın şöle bi pazar günü taksimde gelelim bizde alla alla D: gerçi arabam patladı gelmem zor olabilir :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ben artık hicbiyere gidemiyorum dersler dershane adeks falan derken 10 da evde oluyorum heh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gelirim de, ben artık okuldu, işti falan serbest olduğum için bana sadece "yer ve mekan" söylense kâfi =)

Şimdi, kesin olanlar neler?[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

gelmek isteyen sayisi fazla ama anladigim kadaryila gun belli degil hatta saatte belli degil hatta yerde :p
neyse ben sakaryada olcam elimden geldigince yetismeye calisacagim sirf bir kisi icin onlada minderlede otururuz artik =)
neydi oranin ismi nasil unutum kahve bahanenin yaninda minderli yere oturuyosun hani neydi adi yaa neyse :p konu dagildi hade byes[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben pazar günü İstanbul'da olucam. Pazartesi günü ders seçimleri için okulda olmam gerekiyo. Salı ve Çarsamba boşum. Perşembe dersler başlıyo. Sonraki hafta sonu da boşum.
Yani anlayacagınız bu hafta olmasın :(
27-28/31-32 eylül tarihlerinde olabilirse gelebilirim. Ya da 29-30 eylül'de buluşalım derseniz saati ayarlamam gerekicek ders saatine gelmesse ancak katılabilirim ben de.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşamba ve Perşembe banada uygun. Cuma oryantasyon var. Haftasonu ne olur belli olmaz. Çarşamba veya Perşembe olsun bizim olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Günaydınlar!! Şimdi gelelim şu bzm buluşma olayına genel perşembeden yana Ewet Perşembe Olsun Bizim Olsun :D
Şimdi sıra gelenlerde Gelen Sevgili Patili Arkadaşlarım 1-Ellerinizi Kaldırın Bakiim :-p 2-Saate de karar verelim hadi :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bnde kalabalık olsun istiyorum ama bi türlü toplanılamıyor.şimdi o zaman bana gelme konusunda son ilietişim işini yarın yapalım ve bana ulaşmak isteyenler için
[spo1=msn'im][email protected][/spo]
yarın kesinleştiriyoruz mekan da kahve bahane bu arada :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 20 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
Haftaya yapalım işte. Biz de Serdar'la geliriz. 3 kişi buluşup neyin muhabbetini dödürüceksiniz kalabalık olalım biraz :)

ha bu arada haftaya da sizin için yaparız bea ne demek :-p ben hep varım zaten yeterki ortam olsun ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...