Gilean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 öncelikle bu isimle bir sürü eski film olmakla beraber bu sene de aynı isimle iki farklı film çıkmış olması karıştırıyo biraz işleri=)ama asıl olan guy ritchienin yönettiği. Jason Statham gibi taptığım bir insan oynuyor yanında Ray Liotta var ve bir efsane Vincent Pastore var. konusu yine şiddet,kumar karılar kızlar içeren bir film.ama bildiğimiz boktan filmlerin ötesinde.biraz düşündürücü hatta.beğenerek izlediğim bir film. bne varki evde arkadaşlarla eğlenerek izlenecek klasik bir dvd'den ileri gidemez.ne varki ben zaten Jason Statham'ıbu yüzden seviyorum=) afiş: türkiyeye gelip gelmeyeceği belli değil.artık başka yollardan elde edin benim gibi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with GileanMaedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LANLopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hemen imdb ve emule ortamlarına akalım :) severiz sayarız guy ritchie'yi de, ray liotta'yı da..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bayılıyorum bu herifin filmlerine birbirlerine çok benziyolar ama harika oluyo:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu filminde güzel olcağında şüphe yok.favori filmim lock stock & two smoking barrels hala.bakalım deişcekmi.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ilk film yorumlari pek iç açici değil imdb'de.. batirmiş sanirim bu sefer[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Beyazperde'de gelecekler listesine. Sanırım gösterime girecek ülkemizde.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar