Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 60 _L4noch3 --- Rogue El Morad Rogue Chitin Armor Pauldron +7/12 DEX Rogue Chitin Armor Pads +9/19 DEX Rogue Full Plate Armor Helmet +6/25 Dagger def Rogue Chitin Shell Gauntlet +10/24 DEX Rogue Chitin Armor Boots +7/12 DEX Shard +10/100 Poison Shard +7/70 Poison 61 _ZoLdAn_ BiGoLdTwO Warrior El Morad Chitin Shell Pauldron +7/12 STR Chitin Shell Pads +6/10 HP Chitin Shell Helmet +6/10 STR Full Plate Armor Helmet +6/25 Dagger def Chitin Shell Gauntlet +6/10 STR Chitin Shell Boots +7/12 STR Glave +9/90 Poison (zoldandan emin deilim sadece +9 glave var başka şupheli birşeyi yok) bunlar sadece sitede yazanlar diezde +3 elf ring +3 elf belt ve daha bir çok şey duymaya başladım shout tan bile +3 wp diye yazılar geçmeye başladı diez en temiz server diye diye diezde bozuldu....[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu mesajımı silermisiniz. yanlıslık oldu. [Bu mesaj Densiz tarafından 23 Eylül 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 unique leri +3 yapmak zor değil. Gerçi geçenlerde bir bug oldu ben ne zaman select char yapsam üzerimdeki 4 apli bıçaklar çoğalıyordu. Ama bir gecelik bir bugdu. O gece yapan yaptı dupeyş :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=103271 Ahdi vardı zamanında,1 sene oluyo neredeyse,adam +9 seti bile düzmüştü o zaman.[signature][hline]Buz HatalıysamReport me GW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 zoldan ile _L4 un sadece np leri silindi. itemlerinde bi silinme yok. takılarından haberim yok ama dun gece butun rol ve roclar silindi. kayıbım cok buyuk[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 l4noch3 un itemlar ve accountta silindi diye biliyorum zoldan duruyo ama galiba görenler olmuş yani.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 zoldan o +9 glave i kendisi yaptı dupe degil. piyasadaki bütün glave leri topladı ve kendisi basti.[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 zoldan iyi adam. gecen gün 3tane speed potumu satın aldı ondan seviyom :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Zoldan benim yakın arkadaşımdır oyunda. Bayadır tanışıyoruz. Dün ben konuştum kendisiyle. Glave tamamen legit bi şekilde yapılmış. Pazardaki tüm glaveleri toplayıp basarak yapılmış bir glavedir. Ben kendisine güveniyorum. Eğer yaptım diyosa yapmıştır. O kadar glave yi nasıl topladı diyosanız. Ne kadar boss ksetiğini dm farmladığını ben biliyorum.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar