Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay'dan Dunya Rekoru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aahaha super ya..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
Ya dert değil, 15 diyelim muhahaha, bu oyun benim hoşuma gitti, ben sorayım, siz kasın.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
oooof oooof sabah sabah geberdim yaa ahahahaha

ayrıca yamuldukça işi şakaya vurma ciddiyeti bozma öyle daha çok eğleniriz auhahahah.ha
[signature][hline]

[Bu mesaj arc tarafından 23 Eylül 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yoklan gs nin şampiyon olduğu seneydi galiba 5. bitirmişti fb[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
Acaip kasıyoruz ya bitirme ödevine bu kadar kasmamıştım harbi... yine saatlerimi verip bulayım 1990-91 şampyionunu aaa beşiktaşmışşşşş... ehehe ah mazi...

Son olarak bu konuda yemediğiniz kadar gol yediniz bu seferde aec'ın dediği gibi işi sululuğa vuruyorsunuz :) ama olsun biz alıştık nasıl olsa... cacık sulu olur.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Sululuk dedin de, işte bunda sizin elinize su dökülmez. Şuraya açılan her topik, 2 sayfa geçmeden sululuğa dönüyorsa, bunda ne beşiktaşlıların ne de galatasaraylıların suçu var.
Çuvaldızı batırmaya bayılıyorsunuz da iğneye gelince tık yok.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
  • Yeni Oluştur...