Smoke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Abi sizi buraya parayla mı alıyolar valla daha çok güldüremezdin beni... 10 sene öncesinin şampiyonuda Fenerbahçe... 95-96 :D[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aahaha super ya..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ya dert değil, 15 diyelim muhahaha, bu oyun benim hoşuma gitti, ben sorayım, siz kasın.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oooof oooof sabah sabah geberdim yaa ahahahaha ayrıca yamuldukça işi şakaya vurma ciddiyeti bozma öyle daha çok eğleniriz auhahahah.ha [signature][hline] [Bu mesaj arc tarafından 23 Eylül 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yoklan gs nin şampiyon olduğu seneydi galiba 5. bitirmişti fb[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Acaip kasıyoruz ya bitirme ödevine bu kadar kasmamıştım harbi... yine saatlerimi verip bulayım 1990-91 şampyionunu aaa beşiktaşmışşşşş... ehehe ah mazi... Son olarak bu konuda yemediğiniz kadar gol yediniz bu seferde aec'ın dediği gibi işi sululuğa vuruyorsunuz :) ama olsun biz alıştık nasıl olsa... cacık sulu olur.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Sululuk dedin de, işte bunda sizin elinize su dökülmez. Şuraya açılan her topik, 2 sayfa geçmeden sululuğa dönüyorsa, bunda ne beşiktaşlıların ne de galatasaraylıların suçu var. Çuvaldızı batırmaya bayılıyorsunuz da iğneye gelince tık yok.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar