muzcu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 FW deyim burası ally açısından direkt rezil :) başka bi yere geçirsem karateri nereye geçirsem en iyisi olur, gerçi büyük ihtimal geçiremicem ama oldu ki geçirdim dielim?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tercih yapma şansın yok diye biliyorum.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 belirli serverlara geçebiliyorsun değilmi ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 belirli serverlardan belirlilere geçebiliyorsun.. BL > Kor'gall BB > Kor'gall Crushridge > Kor'gall gibi. ayrıca fw'den hiçbir yere geçebileceğini sanmıyorum. daha fw full değil ki..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben Varim Frostwhisper da merak etme bi lvl 60 oliyim İsler terse dönecek :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 allah kahretsin bu FW'yi nerden girdik yahu :) valla hiç bi yere geçiş de yok lanet olsun :( heheheh gene yeniliriz takılırız allahtan artık yenilsek de honor alıyorum. şöle desek ortalam 900 honor veriomudur fw de maçlar allye[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar